|

Afinele sunt cu adevarat fructe exceptionale pentru sanatate

Foarte cunoscute de catre intreaga lume pentru calitatile lor, afinele au fost apreciate de-a lungul timpului pentru bogatia de antioxidanti continuta. Beneficiile afinelor inseamna mult mai mult decat substantele chimice regasite in continutul lor, urmand ca in acest articol sa aflati cele mai importante beneficii pe care consumul de afine le aduce.

Afinele sunt capabile sa lupte impotriva unei palete foarte largi de afectiuni la mai multe niveluri, fiind in acelasi timp si un instrument pentru pastrarea unei stari de sanatate corespunzatoare. Spre exemplu, sucul de afine este un instrument foarte eficient pentru lupta impotriva infectiilor bacteriene localizate la nivelul tractului urinar.

3 - afineleSpre exemplu, celor care sufera de cistita li se recomanda sa consume cat mai mult suc de afine, pentru a favoriza astfel eliminarea din cadrul tractului urinar Proteus si E.coli, responsabile de aparitia durerilor in timpul urinarii, a sangerarilor si a crampelor abdominale.

Dintre toate fructele, afinele poseda cea mai mare capacitate antioxidanta, comparativ cu toate celelalte fructe. Dintre cele mai importante substante cu rol antioxidant, enumeram: complexul vitaminic B, vitamina C, cuprul, vitamina A, vitamina E, fierul, zincul, seleniul, stimuland astfel buna functionare a sistemului imunitar, prevenind in acelasi timp aparitia si dezvoltarea infectiilor. Cu o imunitate de fier, veti reusi astfel sa evitati neplacerile cauzate de febra, raceala, varicela sau o multime de alte boli.

Afinele impiedica dezvoltarea radicalilor liberi care pot provoca diverse boli sau imbatranirea prematura. Acest lucru se datoreaza bogatiei de antioxidanti.

Pentru cei ce-si doresc sa scape de grasimea din jurul abdomenului, afinele sunt o alegere excelenta. Mai multe studii de specialitate de data recenta au reliefat faptul ca afinele sunt capabile sa ajute la diminuarea factorilor de risc care pot conduce la acumularea de grasime in jurul abdomenului, scazand in acest fel riscul aparitiei sindromului metabolic sau a bolilor cardiovasculare.

Tractul urinar este poate unul dintre cei mai mari beneficiari ai calitatilor pe care afinele le poseda. Senzatiile de arsura din timpul urinarii sunt cauzate de dezvoltarea coloniilor de bacterii, b-coli este una dintre acestea, afinele fiind capabile sa contracareze dezvoltarea acestor bacterii, datorita prezentei unor polimeri mari care opresc cresterea si dezoltarea bacteriilor. Efectul antibiotic pe care il poseda afinele intregesc calitatile prin care afinele protejeaza tgractul urinar.

Afinele protejeaza vederea, in special pe cea nocturna. Antocianozidele continute de catre afine contribuie la incetinirea pierderea vederii. Toate problemele cauzate de imbatranire cum ar fi cataracta, hipermetropia, miopia, etc., pot fi intarziate datorita proprietatilor antioxidative ale afinelor. Sanatatea ochilor este protejata datorita prezentei carotenoidelor si flavonoidelor, alaturi de vitamine precum vitamina E, vitamina A, vitamina C si altele. Acestea sunt completate de prezenta unor minerale precum fosforul, zincul si seleniul.

Printre alte beneficii aduse de consumul de afine mentinam: contribuie la pastrarea sanatatii creierului, scad riscul dezvoltarii unor boli de inima, contribuie la ameliorarea si prevenirea constipatiei, luptand in acelasi timp impotriva aparitiei cancerului, in special a celui de colon.

Atunci cand nu aveti la dispozitie fructele proaspete de afine, Forever Living Products Romania va pune la dispozitie Forever Aloe Berry Nectar. Acest produs imbina calitatile gelului de aloe vera cu cele ale sucurilor de afine, mere si merisor de padure. Gama de produse Forever Living Products Romania cuprinde o serie de produse menite a ajuta la sustinerea functionarii normale a tractului urinar.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...