|

Alimentatia corecta mentine organismul sanatos

Zilnic mi se spune ca nu e bun programul meu de a manca. Neregulat, pe apucate, uneori, pardon, deseori mai sar peste mese, uit sau nu imi e foame. Ce pot sa fac, nu ar trebui sa ma fortez sa mananc. Stiu ca nu e bine, dar incerc pe cat posibil sa am ceva in stomac cand sar peste o masa.

Desigur ca nu sunt acrobat sa sar peste ea, dar mancatul nu e o activitate care sa faca parte din preferatele mele. Nu imi place sa stau ca alte persoane cate o ora pentru o masa. Asta ar veni de trei ori pe zi, ziua mi s-ar scurta cu trei ore! In general mananc putin si buni, ceva sa ma sature repede si sa imi tina de foame pentru cateva ore. Din start iese din ecuatie un regim vegetarian.

Am fost obisnuit cu mancaruri calde, atunci cand imi e foame si in general foarte bine facute. Cantitati mici pentru ca nu pot manca mult. Nu cred ca am putut vreodata, decat in unele veri cand stateam la bunici si taota ziua eram pe-afara alergand, jucandu-ma sau ce mai faceam eu la acea varsta. Am stat destul facand nimic altceva decat mancand. Cand eram micut, bebe.

Nu stiu ce mancam eu pe-atunci, dar stiu ca imi dadeau mancare speciala pentru bebelasi si mai apoi copii. Am trecut destul de repede de la ele, la mancarea normala. Mi-au spus parintii ca imi placeau tare mult cerealele speciale pentru bebe.

Nu stiu daca se mai gasesc acum, dar erau un fel de cereale cu orez. Nu ma saturam de ele. Cand am trecut la mancarea normala, am inteles ca m-am adaptat destul de repede. De atunci m-am obisnuit cu mancaruri tot mai grele. Chiar si acum, fie ca mananc noaptea sau dimineata, ma descurc foarte bine cu grasimile. Poate nu am fost facut sa fiu vegetarian, poate ca nu am fost obisnuit, e clar ca nu ma voi putea intoarce la un mod de viata sanatos prea repede si prea usor. Mergem inainte, cand voi fi obligat sa fac o schimbare, probabil ca o voi face.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.