De ce sa faci o cura cu spirulina in aceasta perioada?

0

Stiai ca daca vei lua spirulina in fiecare dimineata in aceasta perioada, vei reusi sa te mentii in forma la schimbarile de anotimpuri si sa iti intaresti in acelasi timp imunitatea? Numai bine, deoarece in curand virusii te vor ataca.

Disponibila sub forma de comprimate sau de pulbere, spirulina este o micro-alga de apa dulce, care ar putea deveni cel mai bun aliat al tau acum cand iarna isi va face in curand aparitia. Foarte bogata in proteine, minerale, oligoelemente, vitamine, betacaroten si omega 6, este cea care iti va intari corpul si va stimula energia.

Spirulina este cea mai buna pentru a dinamiza organismul. Spirulina cu micronutrientii fierul si vitaminele sale, este cea care iti va da un imbold in aceasta perioada mai grea cu schimbarea de ora, de temperatura, cu stres si deprimare. Iar amnioacizii sai sunt cei care iti vor intari muschii si vin cu un plus de energie.

Spirulina te ajuta sa lupti contra infectiilor. Spirulina este o alga anti-inflamatorie care te va ajuta sa iti intaresti sistemul imunitar. Deci aceasta perioada este momentul ideal in care poti sa profiti din plin de ea.

Spirulina are un efect antioxidant minunat. Recunoscuta drept o alga anti-age, spirulina, este cea care poate stimula regenerarea celulara. Are toti nutrientii necesari pentru a preveni stresul oxidativ. Efectul sau te va ajuta sa neutralizezi radicalii liberi care sunt responsabili cu efectele oxidarii care duc la inflamatii si la imbolnaviri ale organelor.

Nu uita ca spirulina este cel mai bogat aliment de pe planeta. Cu alte cuvinte, este un aliment miraculos care are proprietati curative si preventive. In plus, este un supliment alimentar 100% natural. cateva grame de spirulina consumate zilnic sunt mai mult decat de ajuns pentru o sanatate de fier.

Vezi si:  4 sfaturi pentru a trata colonul iritabil
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *