|

Despre ulei de cocos Vegano

O multime de oameni din intreaga lume se bucura de beneficiile sanatoase ale utilizarii uleiului de nuca de cocos. Este de fapt unul dintre cele mai sanatoase uleiuri pe care le puteti consuma. Cand este vorba de ulei de cocos Vegano ne-a oferit raspunsuri la intrebarile noastre.

Iata mai multe motive pentru care ar trebui sa folositi uleiul de cocos ca o alternativa la alte uleiuri comestibile.

ulei_cocosAcesta nu se transforma in grasime in corpul uman, deci nu ingrasa sau cauzeaza probleme din caza depunerii de grasimi. Spre deosebire de multe alte uleiuri comune, cum ar fi floarea soarelui, soia sau porumb, acest ueli nu va va face grasime.

Uleiul de cocos contine trigliceride cu catena medie care sunt un combustibil usor de ars, fara a se intoarce la grasime.

Oamenii din tropice s-au bazat pe nuca de cocos ca pe o baza traditionala in dieta lor timp de secole. Ei consuma in fiecare zi cantitati mari. In loc sa devina mai grasi, ii ajuta sa ramana sanatosi, slabi si energici.

Nu numai ca uleiul de nuca de cocos se transforma in energie mai rapid in organism, dar creste metabolismul, ceea ce promoveaza scaderea in greutate. Pentru ca stimuleaza metabolismul, va ajuta corpul sa arda mai eficient grasimea.

Are acizi grasi omega 3 si este energizant. Se poate folosi pentru par si in diverse tratamente cosmetice.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...