Fumatul electronic, alternativa mai sanatoasa la tutun

0

De-a lungul timpului, tutunul a omorat milioane de oameni. Substantele cancerigene care se gasesc in acesta au reusit sa genereze boli si sa faca o multime de victime. Din pacate, acest lucru nu a dat cu nimic inapoi fumatorii, care au continuat sa fumeze si sa iubeasca acest viciu.

Din fericire, in ultimii ani exista o alternativa cat se poate de interesanta la fumatul clasic. Tigara electronica este un dispozitiv care reuseste sa imite aproape la perfectie fumatul clasic, eliminand o multime de dezavantaje pe care primul le ofera.

Care sunt avantajele unei tigari electronice?

Cel mai mare avantaj este faptul ca o tigara electronica nu este atat de nesanatoasa precum este una clasica. Daca in cea clasica exista mii de substante care se pot transforma in surse de cancer si de boli de plamani, in tigara electronica numarul de substante nesanatoase este mult mai mic. Nu spune nimeni ca o tigara electronica este 100% sanatoasa, insa este cert faptul ca este o alternativa mai buna.

Un avantaj major pe care il aduce un astfel de fumat este faptul ca nu ii deranjeaza pe cei din jur. Este eliminat fumatul pasiv si de asemenea, este eliminat mirosul. Daca esti fumator, nu va trebui sa suporti mirosul neplacut din haine, din maini sau din par si vei putea sa transformi intregul viciu intr-unul cat se poate de elegant.

Nu in ultimul rand, tigarile electronice permit o flexibilitate mai mare. Atunci cand vine vorba despre tigarile clasice, autoritatile sunt din ce in ce mai restrictive. Nu ai voie sa fumezi in trenuri, in mijloace de transport in comun sau in spatii publice. Mai nou, nu ai voie sa fumezi nici in restaurante. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre tigara electronica. Aceasta poate sa fie fumata aproape oriunde. Evident, exista restrictii si pentru ea, insa sunt mult mai mici.

Vezi si:  Meniscurile si rupturile de menisc
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *