Ghid pentru achizi?ia tigarii electronice

0

Daca te-ai hotarat sa treci de la tigara clasica la tigara electronica, ai un mare plus in ceea ce priveste sanatatea. Tigara electronica este o solutie mult mai sanatoasa, care iti va permite sa te bucuri de o multime de avantaje. Nu vom vorbi despre avantajele pe care le ofera tigara electronica, deoarece sunt o multime de articole care abordeaza acest subiect, ci vom incerca sa descoperim care sunt criteriile de achizitie a unei astfel de tigari.

Cum alegi, asadar, tigara electronica?

Un prim pas ar fi sa cauti un magazin specializat. Spre exemplu, smokemania a reusit sa isi contureze o imagine destul de solida pe piata si sa comercializeze tigara electronica smokemania, de cea mai buna calitate. Asigura-te ca ai gasit magazinul perfect, deoarece de aici vei cumpara accesoriile si elementele de care ai nevoie ulterior.

Capacitatea bateriei este un element extrem de important atunci cand alegi tigara electronica, asadar, trebuie sa tii cont de ea. O tigara cu baterie de 600 mAh va putea sa ofere experienta a aproximativ 10 tigari. Exista si baterii mult mai mari, de pana la 1500 mAh, care permit o autonomie mult mai mare. O baterie mare nu este vitala, insa iti poate usura destul de mult experienta.

Conectorul de alimentare trebuie sa fie si el ales cu atentie. Cel mai indicat este sa cauti tigari cu conectoare de tip microUSB, deoarece ofera o flexibilitate destul de mare. In cazul conectoarelor mai deosebite, este posibil ca in cazul in care sa strica sa ai probleme.

Modul in care se controleaza tigara este si el foarte important. Daca optezi pentru o tigara moderna poti descoperi sisteme de ajustare si control care iti permite sa te joci cu puterea vaporizatorului.

Vezi si:  Ar trebui sa tii un regim fara lactina?

NU in ultimul rand, trebuie sa te asiguri ca tigara pe care o alegi este sigura. Nu in putine randuri, tigarile electronice au explodat sau au luat foc. Evident, acestea au fost produse de niste branduri fara un prea mare istoric, ceea ce duce la regula principala: cumpara intotdeauna tigari electronice din surse sigure. In felul acesta ai o garantie asupra unei constructii corecte pentru tigara si te poti bucura in timp de rezistenta si de gust.
Tigara electronica reprezinta un viciu, asadar, daca iti doresti sa obtii o viata 100% sanatoasa, este indicat sa renunti atat la acest tip de tigara cat si la varianta clasica.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *