La ce foloseste un electroderm portabil si cum sa-l alegi?

0
la-ce-foloseste-un-electroderm-portabil-si-cum-sa-l-alegi

Un electroderm portabil este un aparat care da curenti cu putere redusa, dar cu frecventa inalta asupra tenului. Acesti curenti lucreaz? cu mai multe sisteme care permite rezolvarea diferitor probleme ale tenului tau, de exemplu cu sistemul nervos periferic, cel limfatic, sau sistemul circulator. Un electroderm portabil produce ozon care, la randul sau, hraneste pielea si reduce inflamatia.

la-ce-foloseste-un-electroderm-portabil-si-cum-sa-l-alegiDaca ai un electroderm portabil, il poti folosi oriunde vei merge. Electrodermul, in general, trateaza pielea care este ueioasa si cu pori dilatati, te ajuta in lupta impotriva acneei si ajuta la reglarea glandelor sebacee. In rezultat se trateaza pielea. Il poti folosi cu usurinta si la imbunatatirea cresterii parului si combate caderea acestuia.

Netezirea ridurilor, prevenirea acestora si imbunatatirea tonusului pielii, la fel o poti face cu un ajutorul unui electroderm.

Ca si oricare alt electroderm, un electroderm portabil il vei putea folosi si pentru combaterea varicelor. Acesta stmuleaza circulatia locala a sangelui, eliminand greutatea pe care o simti in picioare si, astfel, restaurand activitatea venelor.

Atunci cand vei alege un electroderm portabil, trebuie sa stii ca acesta este de mai multe tipuri si cu diferite capete. De exemplu, capatul sub forma de ciuperca, este conceput pentru fata si corp. Acesta tonifiaza tenul, combate celulita, lupta impotriva venelor varicoase.

Capatul in forma de picatura il folosesti pentru tratamentul acneei si in faza incipienta a venelor varicoase.

Capatul sub forma de petala este bun pentru pielea grasa. Aceasta este tratata cu partea plana, iar ariile unice le veti trata cu varful ingust. Aditional vei gasi si o duz? pentru ureche, care trateaza otita si alte boli. Daca vrei sa folosesti acest capat in alte scopuri, iti recomandam sa consulti un medic.

Vezi si:  ?igara electronica, cea mai buna varianta sa renun?i la tutun

Pentru imbunatatirea circulatiei sangvine a scalpului, foloseste capatul acestui electroderm portabil, sub forma de pieptene. Sa stii ca acesta afecteaza toata suprafata in mod eficient. Totodata vei gasi un capat in forma de T, care va folosi la procedurile in gat si pentru durerile de spate. Acesta va usura tensiunea musculara.

Important este ca atuci cand vei alege un electroderm portabil, sa atragi atentia asupra numarului de capete, pentru ca fiecare capat raspunde pentru partea sa problematica a corpului. Si ai in vedere ca, cu cat un electroderm portabil este mai puternic, cu atat mai multe posibilitati de tratare si vindecare a tenului si a ariei corpului problematice, acesta ofera, in general si in particular.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *