Medizone.ro: consumabile stomatologice la un click distanta

0
image001

La Medizone, “cei doi C” guverneaza activitatea firmei: calitatea produselor si clientul.Pentru a putea furniza consumabile medicale, aparatura medicala si instrumentar conforme solicitarilor, se tine cont de cerintele fiecarui client in parte, iar oferta este imbogatita in concordanta, cu produse de calitate. Pentru a preintampina situatiile neplacute in care nu ar putea furniza un anumit produs, sunt adaugateconstant produse noi in cadrul fiecarei categorii prezente in magazinul medical online.

image001Acesta a fost si cazul categoriei de consumabile pentru cabinetele medicale dentare, unde, potrivit discutiei cu R. A., director Medizone, aflam ca „in urma interesului crescand exprimat de catre clienti si potentiali clienti pentru consumabilele stomatologice pe care le furnizam, am realizat o analiza minutioasasi am aflat ca, potrivit Institutului National de Statistica, aproximativ 15.000 de cabinete stomatologice isi desfasoara activitatea ca intreprinderi private, acest sector cunoscand cea mai accentuata crestere de-a lungul anilor (de la 9.697 de cabinete private in anul 2010 la 14.847 in anul 2016). In acest caz, am observat faptul ca sectorul privat a monopolizat piata, discrepanta intre numarul cabinetelor private si al celor publice fiind una frapanta: 15.000 versus 30”.

Astfel, cu sute, mii de noi cabinete dentare deschizandu-si usile pentru pacienti in fiecare an, directia de actiune a fost una cat se poate de clara: adaptandu-se constant la cerintele pietei, compania s-a axat puternic pe imbogatirea ofertei de consumabile stomatologice, iar in prezent poate raspunde aproape oricarei solicitari venite din partea unui client care activeaza in domeniul medical dentar(si nu numai).

In plus, chiar si in cazul in care un produs solicitat nu este disponibil in oferta Medizone, se face tot posibilul pentru a furniza clientului un produs care indeplineste acelasi scop, insa intr-o varianta superioara din punct de vedere calitativ: “Se intamplasa ne fie solicitat un anumitproduspe care, din principiu, nu ilcomercializam, intrucatnu se inscrie in categoriaproduselor de calitatesuperioara cu care dorimsa ne fie asociatnumele. In cazulacesta, consilieriinostri, profesionisti cu o vastaexperienta in domeniu, recomanda celui interesat diverse altevariante disponibile in ofertanoastra.”.

Vezi si:  Afla care sunt beneficiile aduse de stretching

Dupa cum a tinut sa ne explice chiar R.A., refuzul de a integra anumite produse in oferta Medizone are la baza strict interesul clientului: “Nu am vrea sa fim intelesi gresit: aceasta actiune nu vine dintr-o anumita rigiditate. Noua ne-ar fi usor sa aducem produse ieftine, araduce cu sine cresterea volumului de vanzari, darclientii nu ar fi multumiti de elesi, petermen lung, ar fi daunatorafacerii, aspect pe care multmaimulte magazine cu profil medical artrebuisailia in considerare: in timp, vor aparea nemultumirile, recenziile negative. Desigur, recenziile negative lasate online pot fi sterse, desi nu este recomandat, dar un client nemultumit se va plange de serviciile tale si unui alt potential client, convingand-ul pe acesta sa nu cumpere de la tine, iar acesta este un cerc vicios.Recomandarea este un cutit cu dublu tais in domeniul vanzarilor: cel mai puternic instrument de marketing si cel mai periculos, in cazul in care devine o “anti-recomandare”, cel care are capaciatea de a duce o firma in pragul falimentului. În plus, fiecare antreprenor ar trebui sa tinda catre fidelizare: este mult mai greu sa pastrezi un client, care la randul lui iti va aduce alti clienti, decat sa il faci sa lanseze o prima comanda. Dincolo de latura bussiness, este important sa se aiba in vedere faptul ca, in domeniul medical, se lucreaza pe oameni, nu este loc de piese ieftine atunci cand <repari> un om”.

Cu o viziune de business bine inradacinata si principii solide de viata, R. A. conduce actvitatea companiei de mai bine de un deceniu, dezvoltandu-se pe sine si dezvoltand compania de la an la an.

Vezi si:  Beneficiile aduse de consumul de rodii pentru sanatate
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *