|

Nucile- cele mai benefice pentru sanatatea ta

Oleaginoasele sunt pline de comori pentru sanatatea ta. Iar atunci cand vone vorba despre gust, sunt in top. Sa nu mai vorbim despre sanatate. Contin antioxodanti, omega 3, nutrienti, sunt pline de savori iar sub coaja lor, indrazneala lor te poate ajuta sa creezi infinite combinatii alimentare.

Grasimi bune, datorita acizilor grasi esentiali omega 3. Consumate intregi, in stare pura sau sub forma de ulei, nucile sunt o excelenta sursa de acizi grasi omega 3, esentiali pentru sanatatea noastra. Pot sa aiba grija de sistemul cardiovascular si nu numai.

Nu e de mirare ca nucile sunt benefice pentru sanatate. Pot diminua nivelul de colesterol rau, cel mai mare inamic al arterelor deci te vor tine departe de boli precum accidentul vascular cerebral, bolile cardiovasculare si altele.

Foloseste deci miezul de nuca sau uleiul de nuci in salate si te vei tine departe de o multime de boli.

Nucile sunt foarte bogate in antioxidanti. Iata secretul tineretii fara batranete. Consumul in mod regulat de antioxidanti. Aceste molecule sunt cele care actioneaza asupra radicalilor liberi si te ajuta sa ai cel mai stralucitor ten.

Nucile sunt foarte benefice si in cazul bolilor mai grave precum cancerul, mai ales cel de vezica sau de san, datorita asocierii incredibile sau exceptionale de acizi grasi omega 3, fitosteroli si antioxidanti.

Nucile pot sa reduca riscul de a suferi de diabet dar te ajuta in acelasi timp sa devii mai inteligent. Nu degeba miezul de nuca seamana cu un creier in miniatura. Nucile pot ameliora functiile cerebrale datorita acizilor grasi si vitaminei E pe care le contin.

Nucile, foarte bogate in nutrienti. Vitamine, oligoelemente, minerale… toate sunt elemente esentiale pentru sanatatea noastra. Le vei gasi in toate alimentele in cantitati mai mici sau mai mari. Dar cel mai important nutrient din nuci este cu siguranta magnanul, foarte important si un puternic antioxidant.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...