|

Servicii funerare bucurestene pentru o inmormantare demna

Un articol informativ cu erapele unei inmomantari demne de la One Marck international SRL, Servicii Funerare Bucuresti.

Slujba de inmormantare este la fel de importanta ca si cea de cununie sau botez, reprezentand o Taina importanta a Bisericii Ortodoxe Romane. Fara a avea cunostinte in domeniu, fara a sti legislatia, regulile, traditiile si cutumele in acest sens, rudele defunctului pot da gres in organizarea inmormantarii.

cimitir-floriDe aceea este nevoie de ajutor din partea unei echipe specializate. Un astfel de exemplu este Funerare Ieftine care ofera non-stop servicii funerare in Bucuresti si Ilfov.

Momentul si etapele unei inmormantari

Conform traditiei crestine, a treia zi dupa deces este momentul perfect pentru organizarea ceremoniei de inmormantare, fiind momentul in care sufletul paraseste trupul fizic. De aceea, inmormantarea este organizata in a treia zi.

Traditia crestina spune ca sicriul este un element important al inmormantarii, protejand trupul neinsufletit de greutatea pamantului ce il acopera. La fel ca in cazul botezului, trupul trebuie asezat si in cazul inmormantarii, cu fata spre Rasarit, pentru ca dinspre Rasarit a coborat pentru prima data Hristos la venirea pe Pamant, iar scrierile biblice spun ca de la Rasarit va avea loc si a doua venire.

O inmormantare trebuie organizata intr-un timp foarte scurt, de aceea serviciile firmei de pompe funebre bucurestene se vor dovedi foarte utile. Pentru ca timpul dintre momentul decesului si inmormantare este scurt, trebuie mentionat faptul ca este necesar sa se urmeze anumiti pasi pentru inmormantare.

Asadar, trebuie sa fie stabilita imbracamintea pentru persoana decedata, trebuie stabilit locul unde urmeaza sa fie depus trupul neinsufletit pentru priveghi si trebuie ales sicriul, coroanele de flori mortuare, trebuie cumparat locul de veci. Aceste atributii vin pe langa pregatirea pachetelor ce vor fi impartite in biserica si organizarea pomenirii, precum si obtinerea actelor necesare inmormantarii si certificatulu de deces.

Necesitatea de a apela la firmele de pompe funebre

In ziua de azi, cand cerintele sunt atat de mari in cazul inmormantarii, persoanele indoliate au oportunitatea de a fi ajutate de companiile de pompe funebre care ofera servicii ce includ obtinerea actelor, transportul defunctului, aranjamentele florale si achizitionarea coroanelor funerare, pana la toaletare si imbalsamare si pregatirea pachetelor.

Apeland la o firma de servicii funerare, oamenii sunt scutiti de efortul de a alerga de colo colo pentru a-si rezolva problemele si de necesitatea obtinerii actelor. Pentru ca momentul decesului este unul foarte trist, in aceste situatii este nevoie de un ajutor specializat, iar firmele de profil sunt oricand gata sa fie alaturi de clientii lor si sa ii asgure ca totul se va desfasura in cele mai bune conditii.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented