|

Stii ce spune culoarea smartphone-ului tau despre tine?

Stiai ca nuanta pe care o alegi pentru smartphone-ul tau spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta sau despre caracterul tau? Cel putin asa sustin si psihologii care au studiat nuantele disponibile pentru Samsung Galay S6.

Nuanta de auriu este aleasa de catre persoanele care se bucura in general de viata si care adora luxul si tot ce tine de el. Aceste persoane nu se tem sa asa din cand in cand de pe cararile batatorite si sa fie mai curajoase si mai indraznete. Sunt in acelasi timp si persoane extrem de sociabile, generoase  cu prietenii sau familia lor.

In plus, auriul este cel care simbolizeaza succesul, bunastarea si starea de bine, datorita luminii si caldurii care sunt asociate cu aurul.

Nuanta de albastru este nuanta celor care sunt foarte increzatori in fortele proprii, dar care sunt in acelasi timp mai dificile, inteligente, intutitive si exigente. Sunt persoane care vor mereu sa se simta in siguranta si care adora sa fie rasfatate.

Nuanta de alb este aleasa de catre persoanele care acorda cea mai mare importanta statutului lor. Inainte, albul era cel care simboliza inocenta, dar in zilele noastre a devenit mai calduros. Cei care aleg nuanta de alb isi doresc sa fie mereu impecabili. Persoanele care aleg albul sunt extrovertite si sunt simbolul intelepciunii, cinstei si puritatii, dar si a curajului.

Nuanta de negru este aleasa de catre persoanele care vor sa isi sublinizeze cu orice pret individualismul. In plus, negrul, poate simboliza inceputul sau sfarsitul lucrurilor. Cei care aleg negrul au mereu ceva misterios in ele si emana forta si sexualitate.

Daca alegi instinctiv nuanta de verde smarald, inseamna ca esti o persoana fidela, echilibrata si sociabila. Verdele este cel care inseamna reinnoire, renastere, o noua viata. O culoare foarte linistitoare de altfel, la fel ca si plimbarile prin natura.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...