Tigara electronica sau tigara normala?

0

Cu totii vrem sa fim sanatosi. Contrar acestei dorinte comune, foarte multi dintre noi aleg sa faca lucruri extrem de nesanatoase. Fumatul, consumul de alimente grase, lipsa de sport si stresul pot duce la boli grave si chiar daca suntem constienti de asta, le lasam sa ne copleseasca. Dintre toate viciile, cel mai puternic este viciul fumatului. Fumatorii ajung sa depinda de senzatia oferita de tutun si in timp ce se imbolnavesc pe ei, ii imbolnavesc si pe cei din jur.

Din fericire, in ultimii ani au aparut alternative. Daca in urma cu 20-30 de ani, fumatorii aveau de ales doar o singura varianta, aceea a tutunului clasic, astazi, fumatorii pot opta si pentru tigara electronica.

Tigara electronica sau tigara clasica?

Diferenta dintre cele doua variante de tigari este una uriasa. Este adevarat ca tigara clasica ofera o senzatie unica, insa efectele adverse sunt uriase. POate duce la cancer, ii deranjeaza pe cei din jur, miroase urat si genereaza cheltuieli uriase.

De partea cealalta, tigara electronica este o solutie care te poate ajuta sa renunti definitiv la acest viciu. Daca in tigara clasica, nicotina ( substanta care creaza dependenta) este prezenta, vrei sau nu vrei, in tigara electronica aceasta poate sa fie dozata si poate sa fie chiar inexistenta. In plus, in tigara electronica nu isi fac aparitia miile de substante cancerigene si aceasta nu genereaza acel miros neplacut pe care niciun om nu il apreciaza, nici macar fumatorii.

Este de la sine inteles, asadar, ca o intrebare precum “Tigara electronica sau tigara clasica? ” are un singur castigator : tigara electronica.

Vezi si:  Case de marcat
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *