Tipuri de magazine si depozite second hand

0

Notiunea de second hand in acceptiunea normala implica haine second hand, in mare parte datorita faptului ca in Romania, numarul magazinelor si al depozitelor de haine second hand este destul de mare, cu o usoara tendinta descendenta.

Trebuie mentionat faptul ca nu doar hainele sunt vandute in magazinele de acest tip, ci multe alte produse, de la carti pana la mobila si produse militare.

De fapt, sunt destul de multe astfel de magazine in Romania, insa produsele vandute nu sunt de regula ca fiind produse la mana a doua. In general, cele mai frecvente sunt:

Anticariatele. Ele vand carti vechi, a caror valoare creste odata cu timpul, mai ales in cazul cartilor rare si cautate. Nu sunt percepute ca fiind produse la mana a doua, tocmai pentru ca de cele mai multe ori, cartile sunt mai valoroase decat daca ar fi fost cumparate de noi;

Anticariate de mobila: antichitatile sunt extrem de valoroase, mai ales in cazul produselor bine conservate. In Romania aceasta piata e de abia la inceput, insa in afara, cultura antichitatilor este una extrem de profunda si de bine dezvoltata;

– Depozit de haine vechi: e o mare diferenta intre un depozit de haine second hand si un depozit de haine vechi, intrucat primul vinde produse la sac fara sa conteze prea mult calitatea, in timp ce cel de-al doilea vinde de regula costume de gala sau porturi traditionale bine conservate;

Magazine de surplusuri: in Romania nu e decat un astfel de magazine (undeva in zona Garii de Nord), insa de regula, la acest tip de magazine ajung produsele care au ramas pe stoc fara sa aiba vreo sansa de cumparare, precum si cele ale caror stocuri nu au putut fi epuizate la timpul lor. De regula, sunt vandute obiecte nefolosite (sau prea putin folosite), dar care au deja o varsta destul de mare.

– Depozite de cauciucuri si ferestre la mana a doua. Este un nou tip de afacere pentru unii antreprenori romani, in care sunt aduse din tari ca Germania si Olanda, cauciucuri si ferestre in stare functionala, dar care au fost pur si simplu inlocuite cu altele mai bune, de catre fostii propietari.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *