|

6 aplicatii pentru a dormi mai bine

Pentru a te bucura de un somn reparator, ar trebui sa dormi macar 7-8 ore pe noapte. Dar aceste pot varia foarte mult de la o persoana la alta, in functie de varsta, de corpolenta, de sex….cum poti sti daca dormi bine si cum poti dormi mai bine? Aplicatiile de pe telefon iti pot veni in ajutor.

Sleep Cycle. Pune telefonul mobil pe saltea sau pe noptiera si aceasta aplicatie va analiza miscarile tale pe timp de noapte si iti spune daca somnul tau este de calitate sau nu.

Sleep Better Runtastic. Analizeaza-ti somnul pentru a te trezi in plina forma. Iti poti supraveghea cu ajutorul ei ciclurile de somn sit e poti trezi bland cu ajutorul alarmei. Poti de asmenea, sa tii un jurnal al viselor.

White Noise. Promisiunea- un adevarat miracol pentru somnul tau. Principiul se bazeaza pe sunetele albe care creeaza un mediu ambiental ideal pentru a te relaxa ziua si pentru a dormi bine noaptea. Aplicatia blocheaza lucrurile care iti pot distrage atentia, poate mari nivelul de concentrare si te ajuta in caz de migrena.

Relax Melodies. Aici vei gasi peste 50 de melodii si sunete relaxante, sedinte de life coach si multe altele pentru a te relaxa si a dormi asa cum tebuie. Ideala pentru a dormi, a face yoga sau pentru masaj.

Mynoise. Mynoise este o aplicatie care propune o multime de sunete ambientale care acopra zgomotele din jur. Poate sa fie folosita la munca pentru a te concentra mai bine, dar si seara pentru a dormi mai bine. Cu sunetele care ne duc cu gandul la plimbarile prin padure, ploaie sau nava spatiala, aceste ambiante te vor izola total de mediul din jur.

Sleep Timer. O aplicatie pentru cei care prefera sa adorma pe vocea cantaretilor preferati. Compatibil cu cititorul media din smartphone, dar si cu YouTube sau Spotify, aceasta aplicatie iti permite sa pornesti un fel de cronometru care va diminua sunetul muzicii si care va opri muzica cand ajunge la final.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...