|

8 pasi importanti pentru organizarea unui eveniment corporate

Organizarea oricarui tip de eveniment pleaca de la stadiul de planificare. Exista 8 pasi importanti in organizarea unui eveniment corporate reusit.

  1. Speaker at Business Conference and Presentation.Tema evenimentului;
  2. Data desfasurarii evenimentului;
  3. Numarul de persoane care participa la eveniment;
  4. Bugetul alocat evenimentului pe care trebuie sa il organizezi;
  5. Locatia unde evenimentul se va desfasura;
  6. Persoanele importante invitate (top management person, VIP, etc…);
  7. Etapele desfasurarii evenimentului.
  8. Servicii conexe ale evenimentului.

1. Tema evenimentului: Fie ca este vorba de o conferinta, un congres, o petrecere sau un eveniment special (5 ani de la infiintarea companiei), acest eveniment ar trebui sa fie personalizat.

2. Data desfasurarii evenimentului: Orice eveniment, fie el de orice tip, se programeaza in functie de tema evenimentului (aniversarea companiei, petrecerea de craciun pentru angajati).

3. Numarul de persoane care participa la eveniment: Trebuie sa stiti cu aproximatie numarul de persoane participante la eveniment pentru a gasi locatia potrivita. In acest fel veti putea organiza aranjamentul locatiei unde evenimentul se va desfasura dar si daca locatia aleasa dispune de capacitatea de locuri necesare desfasurarii evenimentului.

4.Bugetul: Totul se rezuma la bani! In functie de locatia aleasa, numarul de invitati, serviciile conexe oferite aveti aproape toate datele pentru a obtine un buget realist. Daca bugetul are nevoie de aprobare, nu uitati de cheltuielile neprevazute care pot sa apara. Asadar, faceti o estimare rotunjita in plus a costurilor pentru a nu fi nevoiti sa cereti bani in plus (decontarea taxiurilor pentru anumiti invitati, cazare la hotel, adaugarea unor microfoane in plus in timpul conferintei, etc).

5. Locatia unde evenimentul se va desfasura: Fiind vorba de un eveniment corporate pe care trebuie sa il organizati, va recomandam, organizarea acestui tip de eveniment intr-un hotel ce raspunde cerintelor tale. Astfel, veti putea beneficia de servicii All Inclusive (cazare la tarife speciale, restaurant in incinta hotelului, centru spa & fitness, parcare, echipa specializata in organizarea tehnica de evenimente corporate).

6. Persoanele importante invitate la eveniment: Lista persoanelor invitate la un eveniment pleaca de la tema, informatie, importanta participarii, cresterea activitatii companiei la acel eveniment.

7. Etapele desfasurarii evenimentului: Puneti la dispozitie un program al evenimentului(ora la care evenimentul va incepe, pauzele de cafea, persoanele care vor tine un speech,etc.)

8. Servicii conexe ale evenimentului: Asigurati-va ca toti participantii au fost informati cu privire la serviciile incluse in desfasurarea evenimentului: cazare (daca este cazul), pauza de cafea, pauza de masa, transport, materiale promotionale, etc.

Pentru a va asigura de reusita evenimentului, verificati cu cel putin o zi inainte daca sala, decorul sau serviciile de catering corespund cerintelor dumneavoastra.

Tips&Tricks: Organizati welcomdesk-urile in asa fel incat invitatii sa nu creeze confuzie fata de masa/locul la care vor lua parte la eveniment.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented