8 pasi importanti pentru organizarea unui eveniment corporate

0

Organizarea oricarui tip de eveniment pleaca de la stadiul de planificare. Exista 8 pasi importanti in organizarea unui eveniment corporate reusit.

  1. Speaker at Business Conference and Presentation.Tema evenimentului;
  2. Data desfasurarii evenimentului;
  3. Numarul de persoane care participa la eveniment;
  4. Bugetul alocat evenimentului pe care trebuie sa il organizezi;
  5. Locatia unde evenimentul se va desfasura;
  6. Persoanele importante invitate (top management person, VIP, etc…);
  7. Etapele desfasurarii evenimentului.
  8. Servicii conexe ale evenimentului.

1. Tema evenimentului: Fie ca este vorba de o conferinta, un congres, o petrecere sau un eveniment special (5 ani de la infiintarea companiei), acest eveniment ar trebui sa fie personalizat.

2. Data desfasurarii evenimentului: Orice eveniment, fie el de orice tip, se programeaza in functie de tema evenimentului (aniversarea companiei, petrecerea de craciun pentru angajati).

3. Numarul de persoane care participa la eveniment: Trebuie sa stiti cu aproximatie numarul de persoane participante la eveniment pentru a gasi locatia potrivita. In acest fel veti putea organiza aranjamentul locatiei unde evenimentul se va desfasura dar si daca locatia aleasa dispune de capacitatea de locuri necesare desfasurarii evenimentului.

4.Bugetul: Totul se rezuma la bani! In functie de locatia aleasa, numarul de invitati, serviciile conexe oferite aveti aproape toate datele pentru a obtine un buget realist. Daca bugetul are nevoie de aprobare, nu uitati de cheltuielile neprevazute care pot sa apara. Asadar, faceti o estimare rotunjita in plus a costurilor pentru a nu fi nevoiti sa cereti bani in plus (decontarea taxiurilor pentru anumiti invitati, cazare la hotel, adaugarea unor microfoane in plus in timpul conferintei, etc).

5. Locatia unde evenimentul se va desfasura: Fiind vorba de un eveniment corporate pe care trebuie sa il organizati, va recomandam, organizarea acestui tip de eveniment intr-un hotel ce raspunde cerintelor tale. Astfel, veti putea beneficia de servicii All Inclusive (cazare la tarife speciale, restaurant in incinta hotelului, centru spa & fitness, parcare, echipa specializata in organizarea tehnica de evenimente corporate).

Vezi si:  Intretinere frigidere - Ghid

6. Persoanele importante invitate la eveniment: Lista persoanelor invitate la un eveniment pleaca de la tema, informatie, importanta participarii, cresterea activitatii companiei la acel eveniment.

7. Etapele desfasurarii evenimentului: Puneti la dispozitie un program al evenimentului(ora la care evenimentul va incepe, pauzele de cafea, persoanele care vor tine un speech,etc.)

8. Servicii conexe ale evenimentului: Asigurati-va ca toti participantii au fost informati cu privire la serviciile incluse in desfasurarea evenimentului: cazare (daca este cazul), pauza de cafea, pauza de masa, transport, materiale promotionale, etc.

Pentru a va asigura de reusita evenimentului, verificati cu cel putin o zi inainte daca sala, decorul sau serviciile de catering corespund cerintelor dumneavoastra.

Tips&Tricks: Organizati welcomdesk-urile in asa fel incat invitatii sa nu creeze confuzie fata de masa/locul la care vor lua parte la eveniment.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *