Cateva lucruri mai putin stiute despre hartia igienica

0

Cand va ganditi la hartie igienica, un singur lucru va apare in minte. Dar cu siguranta ca hartia igienica poate avea mai multe intrebuintari decat va imaginati. Mai jos sunt doar cateva exemple de altfel de moduri de a utiliza acest articol banal pentru uz personal:

1. Hartia igienica – material pentru rochii de mireasa

Cu siguranta ai fi unica in asa ceva nu? Si desi pare incredibil si putin probabil, chiar au fost create sute de rochii de mireasa din hartie igienica, si au existat si cateva temerare care au purtat aceste rochii la nunti adevarate!!! Tema nuntii: hartia igienica.. de ce nu? Mai ales ca iti poti face si aranjamentele din hartie igienica si chiar si marturiile. Se stie ca hartia igienica este un material rezistent cu calitati speciale, o provocare pentru artisti.

Exista chiar si o competitie anuala in New York pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa din hartie igienica. Premiul consta in publicitate pentru designer si 2000$.

2. Hartia igienica in spatiu

Toaletele astronautilor sunt putin (mai mult) diferite de cele normale, din motive evidente precum un nivel de gravitatie foarte scazut (numit micro-gravitatie). Un dispozitiv special de vacuum si aspirare este utilizat pentru eliminarea materiei vidate. Dar chiar si in aceste conditii, hartia igienica a ramas optiunea astronatiunilor atunci cand vine vorba de nevoile firesti. Hartia este eliminata in containere speciale sigilate, care sunt distruse la intoarcerea pe pamant.

3. Hartia igienica – jucaria preferata a pisicilor

Cei care au, sau au avut pisica, stiu despre ce vorbesc. Pentru cei care nu stiu, explicatia este asta: pisicile au impresia ca rola de hartie igienica pe care o gasesc mereu in baie, este o jucarie instalata de iubitorul lor stapan, pentru ca ele sa aiba in permanenta cu ce sa se joace. Si se joaca, nu se incurca.. de cate ori nu ai intrat in baie si ai avut impresia ca te afli intr-o scena dintr-un film in care cineva s-a trezit cu casa imbracata in hartie igienica? O farsa jucata de propriul animalut. Ea nu se plictiseste, iar tu ai mereu ceva de facut

Vezi si:  Importanta detergentilor ecologici

4. Hartia igienica – camuflajul perfect

In timpul razboiului dintre Irak si Kuweit, soldatii din operatiunea “Furtuna in desert” foloseaua role de hartie igienica pentru a-si camufla tancurile. Cine a stiut ca probabil hartia igienica a ajutat la salvarea unor vieti?

5. Hartia igienica – muza pentru un nou tip de record

Cea mai mare rola de hartie igienica a fost produsa de producatorul Charmin, SUA, si a masurat 2.438 m inaltime, cu un diametru mai mare de 2743 m! Rola gigantica a fost produsa pentru a celebra Ziua nationala a hartiei igienice, 19 Noiembrie (da, de ce nu ar avea si hartia igienica o zi???) si a fost verificata de Academia pentru recorduri mondiale.

Rola gigant a fost facuta din 92903 m2 de hartie igienica – echivalentul a 95.000 de role de hartie obisnuite.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *