Ce televizoare sunt cele mai bune pentru vizionare de filme si console de jocuri

0

O intrebare frecventa adresata de clienti atunci cand aleg televizoare este ce tip de aparat este cel mai bun pentru vizionarea de filme si care este potrivit pentru jocuri.

Ca o multime de lucruri in viata – raspunsul nu este chiar unul simplu. Cea mai buna alegere depinde de preferintele tale exacte, iar noi vom incerca sa te ajutam sa iei decizia potrivita pentru nevoile tale.

Plasma si LCD / LED – ambele tipuri de televizoare au plusurile si minusurile lor, dar este general acceptat faptul ca ecranele cu plasma fac fata mai bine imaginilor in miscare rapida, cum ar fi sportul si filmele de actiune. Exista insa situatii in care o buna calitate a televizorului tau LCD / LED TV va depasi aceste situatii.

FILME

Daca esti un fan al filmelor pline de actiune, cu scene rapide, panoramari si explozii, cum ar fi „Spiderman” sau „Expendables”, o plasma de prelucrare superioara ar fi o propunere mai buna pentru tine. Asa cum am spus mai sus, televizoare cu plasma inseamna o imagine mai buna decat televizoare LCD / LED cand se afiseaza miscarea rapida pe ecran, fara pixeli ramasi in still sau alte nebunii deranjante.

Televizoarele cu plasma poseda, de asemenea, o rata de contrast superioara decat televizoare LCD / LED, astfel incat acestea iti vor oferi o mai profunda si mai bogata imagine daca te uiti la o multime de filme cu scene intunecate – cum ar fi filmele de groaza, de exemplu. Plasmele functioneaza cel mai bine intr-o camera slab luminata si sunt disponibile in dimensiuni foarte mari, astfel incat acestea sunt perfecte daca doresti sa intri cu adevarat in atmosfera filmului chiar in casa ta.

Vezi si:  Unde parcam masina in Otopeni?

JOCURI

Folosind acelasi principiu usor de aplicat ca la filme, daca iti plac jocurile de actiune, cu o multime de miscari si ritm rapid, scene cu impuscaturi, explozii si sarituri de la scena la scena, o plasma ramane cea mai buna propunere si in acest caz atunci cand vorbim de alegerea de televizoare. Din nou pot fi probleme cu pixelii daca alegi altceva si nu vrei sa te apuce toti nervii chiar in mijlocul jocului, cand mai ai putin sa treci poate chiar la urmatorul nivel. Televizoare cu plasma au si un raport de contrast superior, o mai buna imagine pentru jocuri slab iluminate, pentru a iti oferi detalii mult mai multe in scenele intunecate, comparativ cu LCD / LED-uri.

Sursa: www.melarox.ro

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *