Cea mai importanta intrebare a vietii tale 

0

Toata lumea vrea sa se simta bine. Toata lumea vrea sa traiasca o viata lipsita de griji, fericita si usoara, sa se indragosteasca si sa aiba relatii sexuale si relatii uimitoare, sa arate perfect si sa castige bani si sa fie populari, respectati si admirati, persoane excelente pana la punctul in care oamenii despart ca Marea Rosie cand intri in camera.

Toata lumea ar dori asta – este usor sa le placa.

Daca te intreb: „Ce vrei de la viata?” Si spui ceva de genul: „Vreau sa fiu fericit si sa am o familie minunata si un job care imi place”, este atat de omniprezent incat nici macar nu inseamna nimic.

O intrebare mai interesanta, o intrebare pe care, probabil, nu ai mai avut-o niciodata in vedere, este ce durere vrei in viata ta? Pentru ce esti dispus sa lupti? Pentru ca acesta pare a fi un factor determinant mai mare al modului in care viata noastra se transforma.

Toata lumea vrea sa aiba un loc de munca si o independenta financiara uimitoare – dar nu toata lumea vrea sa sufere prin 60 de saptamani de munca, navete lungi, documente neplacute, pentru a naviga ierarhiile corporative arbitrare si limitele unui infern infernal. Oamenii vor sa fie bogati fara riscuri, fara sacrificiu, fara satisfactia intarziata necesara acumularii de avere.

Toata lumea vrea sa faca sex minunat si o relatie minununata – dar nu toata lumea este dispusa sa treaca prin conversatiile dure, tacerile incomode, sentimentele ranite si psihodrama emotionala pentru a ajunge acolo. Si asa se stabilesc. Ei se stabilesc si se intreaba „Ce se intampla?” Ani si ani pana cand intrebarea decurge din „Ce-ar fi daca?” In „Aaa a fost?” Si cand avocatii pleaca acasa si verificarea de pensie este pe mail, ei spun: „Ce a fost? Asta pentru ce? ”daca nu pentru standardele si asteptarile lor reduse cu 20 de ani inainte, atunci pentru ce?

Vezi si:  Siguranta lifturilor in hotel

Pentru ca fericirea necesita lupta.  Pozitivul este efectul secundar al manipularii negativului. Puteti evita doar experientele negative atat de mult timp inainte sa revina la viata.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *