|

Cele mai apropiate hoteluri de Gara de Nord

Daca sunteti in vizita prin capitala si doriti un loc de cazare in apropiere de zona centrala si in apropiere de cel mai important nod feroviar din tara, Gara de Nord din Bucuresti, hotelurile Hello si Elizeu sunt o alegere potrivita, preturile fiind pentru toate buzunarele, iar conditiile de cazare foarte bune.

Hotelul Hello este un hotel cotat la 2 stele care se afla localizat in Bucuresti pe Calea Grivitei, la nr. 143. Cladirea are 7 nivele si dispune de 150 de camere, dintre care 126 sunt camere duble, 9 sunt camere matrimoniale si 12 sunt camere „confort”. De asemenea, acesta dispune si de 3 camere pentru persoane cu dezabilitati. Camerele hotelului sunt doatate cu urmatoarele facilitati: baie cu dus, toaleta, aer conditionat, televiziune prin cablu, televizor LCD, internet si acces pe baza de cartela. Facilitatile Hotelul Hello mai cuprind o parcare, restaurant in sistem self-service, camera pentru bagaje, seif la receptie si TeKaffe, unde va puteti delecta cu o gama variata de produse de patiserie, prajituri, ceaiuri si bineinteles cele mai bune cafele.

Tot in zona Gara de Nord, se afla Hotel Elizeu ce este cotat la 3 stele si dispune de 52 de camere single sau duble dotate cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate. Camere mai sunt dotate cu canapea extensibila, baie cu dus sau cada, toaleta, televiziune prin cablu si satelit, telefon, internet si minibar. Hotelul Elizeu mai dispune si de facilitati precum: seif la receptie, room-service, restaurant cu o capacitate de 65 de locuri, terasa de vara, sala pentru servit micul dejun si un bar. De asemenea, Hotel Elizeu ofera si servicii pentru transportul bagajelor, informatii turistice si culturale, trezire la cerere, spalare, curatare, calcare, servicii de curierat etc. Hotelul este localizat in apropiere de Gara de Nord, la mai putin de 200 m de aceasta, pe strada Elizeu, la nr. 11-13. Hotelul Elizeu, este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din zona Gara de Nord.

Rezervari la preturi mai mici decat la receptie puteti face online, aici aveti posibilitatea sa faceti comparatii intre ofertele de cazare din zona Garii de Nord si, de asemenea, aveti posibilitatea sa faceti comparatii cu alte oferte asemanatoare din celelate zone ale orasului. Pentru rezervari si informatii puteti vizita site-ul hotel-bucuresti.com, acesta fiind specializat in efectuarea de rezervari online in orasul Bucuresti. Hotel-bucuresti.com, este unul dintre cele mai cunoscute portaluri de rezevari cazare in Bucuresti, ce este prezent in spatiul online inca din anul 2009.

Agentii de rezervarii vin in intampinarea clientilor cu cele mai bune recomandari de cazare, in functie de bugetul si zona de intrres.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.