|

Cum imi aleg cuptorul incorporabil?

Design si ergonomie, cuptorul incorporabil este din ce in ce mai prezent in bucatariile noastre. Mod de gatire, functionalitati…pentru a alege cuptorul incorporabil potrivit tie si familiei tale urmeaza sfaturile de mai jos.

Deoarece din ce in ce mai multe bucatarii sunt deschise spre living, designul ar trebui sa consituie un criteriu capital atat in alegerea mobilierului cat si al electrocasnicelor. Cuptorul incorporabil se integreaza perfect in mobila de bucatarie conferind un stil epurat si modern. Din punct de vedere estetic un cuptor incorporabil este mult mai elegant.

In majoritatea din cazuri putem adapta bucataria pentru ca aceasta sa poata integra un cuptor incorporabil insa datorita faptului ca acesta din urma se va integra intr-o nisa trebuie prevazut minim 5 cm de spatiu in spatele cuptorului pentru a permite o buna ventilare. Trebuie, in egala masura, sa verificam daca caracteristicile tehnice de alimentare ale cuptorului sunt compatibile. Daca instalatia electrica este conforma cu normele in vigoare atunci cuptorul se va putea instala fara probleme. In ceea ce priveste latura practica, se recomanda asezarea acestuia la inaltimea bustului pentru ca usa cuptorului sa poata fi manipulata cu usurinta si ca mancarea sa poata fi scoasa fara probleme.

Pe langa buget, unul din cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont este nevoia cumparatorului. Acelasi model nu este potrivit pentru o persoana care locuieste singura sau pentru o persoana cu 2-3 copii. Un cuptor standard masoara 60cm insa exista si cuptoare cu o inaltime de 45 cm, practice pentru o singura persoana sau un cuplu. Capacitatea cuptorului este si ea importanta, persoanele care folosesc des cuptorul au nevoie de o capacitate mai mare. Exista cuptoare cu o capacitate XXL, de 70l ceea ce ii permite utilizatorului sa gateasca fara limite impuse.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...