Cum reduc cheltuielile cu cerneala/tonerul imprimantei?

0

In special daca esti student sau daca detii o societate, observi nepunticios cum se duc sume considerabile de bani pe reincarcarea cartuselor de imprimanta. Articole, referate, carti, documente, traduceri, faxuri alb-negru sau color, toate printare pentru indosariere sau livrare catre terti.
In loc sa reducem nevoia de printuri, haideti sa reducem cheltuielile! Putem sa printam aceeasi cantitate, la aceeasi calitate dar cu mai putini bani.
– Metoda 1: inlocuim cartusele originale, cu pret atat de simtitor pentru buzunar cu cartuse compatibile. Produsele din gama cartuse compatibile de imprimanta sunt de cele mai multe ori la fel de bune dpdv calitativ si dupa cum o spune si numele, sunt compatibile cu imprimanta dvs. fie ca aceasta este HP, Lexmark, Samsung sau Canon. Preturile pentru cartuse compatibile pot fi cu pana la 100% mai scazute
– Metoda 2: reincarcam singuri propriile cartuse cu ajutorului unui kit de reincarcare. Este varianta cea mai putin costisitoare insa necesita ceva dexteritate, si lucrurile pot deveni „murdare” la un moment dat. Dar cum totul se invata prin practica, veti invata sa folositi si kiturile de reincarcare cartuse, la fel cum ati invatat samergeti pe bicicleta.
– Metoda 3: apelam la un serviciu de reincarcare cartuse. Nu ne murdarim, nu ne facem probleme, avem garantia functionarii fara probleme si platim pentru asta un pret foarte mic, comparabil cu a cumpara cartuse noi. Sunt servicii de reincarcare cartuse pe loc, ba mai mult sunt servicii de reincarcare cartuse la domiciliul dvs sau la sediul firmei dvs. un specialist va va spune daca cartusul de imprimanta poate suporta o reincarcare si de cate ori puteti apela la astfel de tertipuri.
Dupa aproximativ 3 reincarcari cartuse, veti avea nevoie sa cumparati cartuse noi, care si acelea pot fi reincarcate atata timp cat le este permis fara a afecta calitatea printului. Nu aveti incredere in serviciile de reincarcare cartuse? Incercati o data pentru a va convinge, a doua oara veti deveni client fidel. Comanda acum servicii de incarcare cartuse (reumplere cartuse)!

Vezi si:  Instalarea windows-ului o provocare?
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *