Email trimis…acesta este mesajul care iti apare insa realizezi ca ai facut o greseala sau ca trebuia sa atasezi mai multe fisiere? Gmail iti ofera acum posibilitatea de a anula un email deja trimis insa, de mentionat este faptul ca nu dispui de o “eternitate” pentru a-l trimite. Trebuie sa reactionezi rapid.

Chiar daca aplicatiile de mesagerie instant si retelele sociale sunt in tendinte in ziua de azi, clasicul mail inca ramane utilizat de multe persoane. Mai ales atunci cand vine vorba de conversatii de ordin profesional. Uneori avem tendinta sa apasam mult prea rapid pe butonul de Trimite si este de ajuns sa uitam unele elemente importante precum atasarea unui fisier.

Numeroase sunt situatiile in care ne dorim sa fie posibila anularea trimiterii unui email. Insa, aceste lucruri nu sunt posibile in cazul unor browsere. Din fericire, Gmail s-a gandit la tine si dispune acum de o functionalitate care iti permite sa anulezi trimiterea unui email.

Cum poti anula trimiterea unui email pe Gmail

Evident, trimiterea unui email este aproape imediata, ceea ce face aproape imposibila anularea sa odata ce ai apasat pe butonul de Trimitere. Sa fim clari: nu este posibila anularea unui mesaj care a aterizat deja in cutia postala a destinatarului. Insa, Gmail a observat un termen de cateva secunde dupa actiunea fatidica de trimitere. Un lucru care iti permite anularea mailului problematic. Iti spunem ca ai la dispozitie doar cinci secunde pentru a anula trimiterea unui email. Odata mesajul trimis, apasa pe butonul Anulare la nivelul bulei negre care se afiseaza in partea de jos a ecranului (smartphone sau PC).

Cum poti intarzia acest interval?

Intra pe Gmail.com si conecteaza-te la cont;
In partea dreapta, sus, da click pe butonul simbol angrenaj;
Da click pe Vezi toate Setarile;
In meniul General, cauta Anuleaza trimiterea;
Timpul poate fi prelungit de la 5 secunde la 10, 20 sau 30 de secunde;

Sursa: https://www.phonandroid.com/comment-annuler-envoi-mail-gmail.html

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.