Cum se monteaza un sistem de grilaje metalice de tip rulou, pentru ferestre si usi?

0

Dorind sa aflam mai multe despre montajul unui sistem de grilaje metalice la ferestre si usi, am apelat la consilierii in amenajari exterioare, membri profesionisti ai Expert Design Group, pentru a raspunde la cateva intrebari despre procesul de montare al unui grilaj.

Intrebare: Care sunt sculele si instrumentele de care avem nevoie pentru a monta un sistem de Grilaje Ferestre sau unul de Grilaje Usi?

Expert Design Group: Pentru montaj, sunt necesare in primul rand: o bormasina si burghiu, o surubelnita plata de dimensiuni 0.6×3.5, o cheie de 10mm, un capsator. Pentru masuratori, ati mai avea nevoie de o ruleta si de un boloboc. Bineinteles, este utila si o scara pentru montajul la inaltimi.

Intrebare: Cum se realizeaza efectiv montajul unui sistem de grilaje la ferestre sau usi?

Expert Design Group: Procesul de montare contine cativa pasi cu o ordine prestabilita. Pe scurt, montajul unui sistem de grilaje ferestre sau grilaje usi se realizeaza astfel: Se prind sinele de montaj ghidajele pe perete, dupa ce s-a stabilit locul de montaj al acestora si nivelul orizontal al pardoselii. Dupa ce sinele de montaj ghidajele au fost prinse, se continua cu prinderea axului cu ajutorul consolelor. Dupa ce se coboara covorul de lamele deasupra tamburilor la aproximativ 50% din inaltimea grilajului rulou, se monteaza pragul si carligele pentru intarirea covorului de lamele de tamburi. Prinderea covorului de lamele de tamburi se realizeaza cu ajutorul carligelor. Urmeaza etapa demontarii tamburilor de cilindru prin prezoane. In ultima etapa, se verifica balansarea corecta a rulouri , se verifica incuietorile si se inchide cutia grilajului rulou.

Vezi si:  Alegerea motorului de barca

Intrebare: Recomandati ca montajul de grilaje ferestre sau grilaje usi de tip rulou, sa fie executat de catre cumparator?

Expert Design Group: Montajul sistemelor de grilaje de tip rulou pentru ferestre si usi, trebuie sa fie realizat de catre un personal inalt calificat. In plus, compania Expert Design Concept SRL, detinatoare a brandului Expert Design Group, ofera montaj GRATUIT la comandarea oricarui produs, inclusiv a sistemelor de grilaje metalice de tip rulou pentru ferestre si usi.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *