Curatenie Birouri si spatii comerciale – cat costa?

0

Locul unde cei mai multi dintre noi ne petrecem cea mai mare parte a timpului, din pacate, nu este propriul camin, nici vreun loc de relaxare, ci biroul sau spatiul commercial unde lucram. Zi de zi, saptamana dupa saptamana, luna dupa luna si ani dupa ani, mergem la serviciu si incercam sa ne facem treaba cat putem mai bine.

Dar pentru a ne putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, pentru o buna sanatate si pentru un confort psihic sporit, avem nevoie de un mediu placut si curat. Pentru aceasta, unele firme apeleaza la angajati interni. Dar in ultima vreme, din ce in ce mai multe companii au descoperit avantajele contractarii unei firme de curatenie in birouri.

Pentru ca nu doriti ca activitatea angajatilor dvs. sa fie perturbata pentru prea mult timp, aveti nevoie de cineva care sa actioneze rapid. “Time is money” spune o cunoscuta expresie si are dreptate. Dar rapiditatea nu este totul. Este nevoie si de eficienta, adica de produse profesionale si de personal calificat care sa stie cum sa le foloseasca cu efecte maxime intr-un timp cat mai scurt, pentru a nu afecta activitatea agajatilor dvs. un timp prea indelungat. In plus, aveti nevoie de cineva care sa aiba solutia potrivita pentru orice problema legata de curatenie ce ar putea aparea in cadrul firmei dvs. O firma de curatenie birouri va ofera acest lucru. Mai mult, bunurile dvs. vor fi acoperite de o polita de asigurare in cazul aparitiei unor defectiuni sau erori determinate de procesul de curatare.

Pentru a completa lista avantajelor, nu putem sa nu le amintim si pe cele financiare, pentru ca – nu-i asa? – aceasta este una dintre prioritatile oricarei companii. In primul rand, trebuie mentionat faptul ca in cazul unei firme de curatenie, nu mai platiti taxele aferente cartii de munca si toate celelalte taxe, pentru ca firma nu este un angajat al companiei dvs. In plus, veti incheia un contract cu firma de curatenie in birouri, pe baza caruia veti putea deduce TVA-ul, lucru pe care nu il puteti face in cazul unui angajat. Un alt lucru important este ca firma decuratenienu isi ia concediu, nici de odihna, nici medical, astfel dvs. bucurandu-va pe termen nelimitat de un mediu igienizat si placut, iar productivitatea angajatilor companiei dvs. nefiind in pericol. Nu in ultimul rand, nu veti mai pierde timp si bani cautand si platind pentru produse de curatenie si echipamente care de cele mai multe ori se dovedesc nepotrivite si ineficiente pentru nevoile dvs. Tragand linie, alegand serviciile unei firme de curatenie in birouri veti plati mai putin decat in cazul unui angajat intern.

Vezi si:  Greseli ale utilizatorilor care duc la functionarea necorespunzatoare a generatoarelor si cum le puteti evita

Pentru o companie, imaginea este foarte importanta. Este ceea ce izbeste ochiul clientilor si al colaboratorilor si ce ii convinge sau nu sa colaboreze cu dvs. Orice companie lucreaza mult pentru a-si construi o imagine cat mai favorabila din toate punctele de vedere. Pentru ca de aceasta depinde succesul pe piata. O parte importanta a imaginii este alcatuita din curatenia din birouri si spatiile comerciale. Nu lasati acest lucru la voia intamplarii sau pe mainile unui angajat bine intentionat, dar depasit de situatie. Alegeti serviciile unei firme de curatenie birouri ce va va oferi imaginea ce inspira profesionalism si incredere clientilor dvs.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *