Instalarea windows-ului o provocare?

0

In anii ’90 foarte putini dintre noi aveam un calculator in casa, putini stiam sa lucram cu unul, iar cand venea vorba de instalat programe pe ele, numarul cunoscatorilor scadea considerabil. Acele vremuri par a fi din alta lume, parca nu ar face parte din istoria noastra. Atat de prezente sunt acum calculatoarele in viata de zi cu zi. Un numar mare de tineri sunt niste mici experti in calculatoare, degetele lor parand ca zboara pe taste. Multe persoane au facut cursuri pentru a invata cum sa lucreze cu acest mic monstrulet care pana la urma ne face viata mai usoara. Pentru acestia, instalarea windows-ului nu prezinta mari probleme, de cele mai multe ori chiar deloc.

Site-ul www.instalarewindows.eu exista pentru o alta categorie de persoane: cele care nu se pricep foarte mult intr-ale calculatoarelor si cele care pur si simplu sunt atehnice, iar perspectiva reinstalarii Windows-ului de catre propria persoana este una nu tocmai placuta. Ar prefera sa apeleze la altii decat sa faca ei insisi reinstalarea. Persoanele din acest grup sunt cel mai predispuse la a-si virusa calulatorul in cautarile lor pe internet sau sa „reuseasca” sa corupa sistemul de operare. Prin urmare, aceste persoane au nevoie de un expert in calculatoare, care sa stie exact ce face si sa nu inrautateasca situatia. Acel expert este www.instalarewindows.eu un site dedicat problemelor legate de instalarea Windows-ului, dar si unui alt gen de probleme cu calculatorul.

Ce probleme ar putea aparea in cazul in care doriti sa reinstalati singuri Windows-ul si nu stiti toti pasii ce trebuie urmati? Nu foarte multe…in afara de faptul ca ati putea pierde o parte sau chiar toate fisierele si documentele importante pentru dvs. cum ar fi fotografii de nunta sau cu primii pasi ai copilului, lucrarea de doctorat – rezultat al unei munci de aproape 5 ani si altele. Putin? Mult? Dvs. decideti.

Dar reinstalarea Windows-ului nu trebuie facuta doar atunci cand lucrurile o iau razna de tot in calculatorul dvs. Dimpotriva, apelati la noi periodic, in functie de gradul de utilizare a sistemului. Instalarea si dezinstalarea de programe, defragmentarea discului si alti factori pot duce la incetinirea calculatorului. 

De aceea, din cand in cand trebuie sa duceti calculatorul la un specialist pentru a reinstalare profesionista a Windows-ului. Ce inseamna profesionist? Inseamna recuperarea licentei si serialelor pentru ca dvs. sa nu cumva sa pierdeti licenta pentru Windows, salvarea documentele tuturor userilor de pe respectivul calculator, salvarea de fotografii, filme, emailuri si link-urile preferate, salvarea listei cu toate programele instalate pentru a vi le putea pune din nou pe calculator, actualizarea Windows-ul si multe alte actiuni care sa va permita sa reluati utilizarea computerului exact de acolo de unde ati ramas, mai putin problemele intampinate. 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *