Lcd Ieftine-Calitate versus Pret

0

De la ce sa faci un compromis, atunci cand vrei sa-ti cumperi LCD ieftine? De la calitate, si atunci sa ai o experienta vizuala totala nu tocmai placuta, sau de la pret, insemnand sa faci tot posibilul pentru a strange banii necesari si a te bucura de imaginile ce se desfasoara, seara, in fata ochilor tai, atunci cand te decizi sa vizionezi un film? Dar daca ti s-ar spune ca a cumpara televizoare ieftine nu inseamna, neaparat, ca ele nu sunt conform standardelor neaparat si ca, avand anumite cunostinte, poti impaca ambele aspecte?

Diferenta dintre televizoarele LCD ieftine si televizoarele LED este una de la cer la pamant. Imaginea pe care o ofera cele din urma este una de o calitate net superioara, un exemplu in acest sens fiind modul de perceptie al negrului, insa, din pacate, si pretul lor este unul pe masura, televizoarele LED neputand fi clasificate, sub nici o forma, ca fiind televizoare ieftine. In schimb,televizoarele LCD ofera o mai buna imagine decat CRT-urile, in mod sigur.

Desi cele din urma pot fi denumite televizoare ieftine, ele sunt de mult depasite de tehnologia actuala, astfel incat nu se mai pot ridica la asteptarile momentului, neputand oferi calitatea vizuala moderna, cu care vin filmele si alte tipuri de imagini.

De aceea, daca doriti sa cumparati televizoare ieftine, este bine sa alegeti calea de mijloc, si anume televizoarele LCD, care reusesc sa faca un echilibru intre calitate si pret.

Pe masura ce diagonala diferitelor modele de televizoare ieftine creste, diferenta de pret devine din ce in ce mai mica, intre diferitele tehnologii. Asadar, daca v-ati planuit sa va cumparati un astfel de dispozitiv, care sa aiba o diagonala de peste 50 de inci, poate ca ar fi bine sa aruncati o privire si peste celelalte tipuri de tehnologii, precum 3D. Plasmele, de exemplu, ofera si ele o calitate foarte buna a imaginii, iar pe masura ce diagonala lor creste, pretul este unul mai mic, astfel incat si ele pot fi cu usurinta incadrate la categoria televizoare ieftine.

Vezi si:  Cum reduc cheltuielile cu cerneala/tonerul imprimantei?

Exista anumite functii care nu se gasesc, atunci cand vine vorba despre LCD ieftine. Un exemplu in acest sens este tehnologia 3D, care poate fi considerata, totusi, un moft la ora actuala. Ea creste cu mult pretul unui astfel de dispozitiv, fapt pentru care este recomandat sa va uitati dupa acele LCD ieftine care nu o au, putand sa faceti un upgrade pe viitor, atunci cand ea va deveni mai accesibila ca si pret.

Totusi, puteti opta pentru Full HD sau 24p Real Cinema,care nu vor mari foarte mult pretul, dar care vor imbunatati cu mult experienta totala de vizionare. De asemeni, asigurati-va ca orice model de LCD ieftine ati alege, acestea au toate mufele de conectivitate de care ati avea nevoie, incluzand-o pe cea HDMI, necesara pentru conectarea calculatorului.

De asemeni, un port USB este indicat, chiar daca vorbim despre televizoare LCD ieftine,deoarece acesta va usura, cu mult, activitatea de a vedea un film la o calitate foarte buna.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *