Ne topim de caldura sau ne punem aer conditionat?

0

Cu toate ca criza economica pare sa loveasca in feluri tot mai necrutatoase, canicula si soarele arzator din acest an ne determina pe tot mai multi dintre noi sa ne gandim la achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Daca in anii trecut probleme cu caldura erau numai la etajele superioare ale blocurilor mai inalte, intre timp fiecare orasean a ajuns sa resimta canicula.

Un aparat de aer conditionat este o investitie serioasa, rar gasindu-se un sistem de calitate care sa coste sub 1000 RON. La pretul aparatului de climatizare se adauga costurile de montaj (de obicei nu sunt incluse in pretul de achizitie) si consturile de intretinere (consumul de curent si filtrele ce trebuie inlocuite anual).

Asadar, revenim la intrebarea din titlu: cand este timpul sa va montati un aer conditionat? Raspunsul nostru este simplu: atunci cand statul in casa devine insuportabil. Acuma fiind deja mijlocul lui August, recomandarea noastra este sa va montati aer conditionat in iarna, caci pe timpul sezonului rece magazinele obisnuiesc sa scapa preturile pe aceasta gama de produse.

Pana una alta, canicula pare sa ne fi parasit deocamdata. Daca se intampla totusi in urmatoarele saptamani sa mai fim loviti de un val de caldura, va recomandam sa acoperiti geamurile dintre soare cu prosoape umezite in apa rece, sa folositi ventilatoare clasice, sa tineti geamului pe timpul zilei inchise si sa aerisiti numai dupa apus. Pentru mai multe sfaturi si informatii cu privire la racirea aerului in spatiile inchise va invitam sa ne vizitati blogul despre aer conditionat.

Vezi si:  Ce taxe suplimentare percep birourile de traduceri sau traducatorii autorizati independenti?
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *