|

Retele sociale- ce spune poza te de profil despre tine

Esti mai degraba adeptul unui selfie, al unei poze de grup sau al unei imagini care provine din serialul tau preferat? Chiar daca alegerea unei poze de profil poate parea un lucru banal sau simplu, studiile recente au ajuns la concluzia ca acestea pot sa spuna foarte multe lucruri despre personalitatea celor care aleg sa nevigheze pe Internet, pe cele mai celebre retele sociale.

Felul in care folosim retelele sociale spune multe despre personalitatea noastra? Se pare ca da. Poza de profil poate sa fie mult mai interesanta decat ceea ce scriem in Tweets sau mesaje, dar si in felul cum interactionam cu cei din jur.

Care sunt deci trasaturile de caracter principale ale celor care folosesc retelele sociale?

Cei care sunt deschisi la spirit. Acestia au tendinta utiliza o poza care nu le arata fata. Poza unui film, a unei vedete, al unui peisaj… acest lucru arata intr-un fel un fel de rebeliune fata de ce ce astepata de la ei.

Constiinciosii. Atunci cand iti plac lucrurile bine facute, acest lucru se vede si in pozele de la profil. Deci vei alege poze in cate ti se vede fata. Poze naturale, colorate si luminoase, unde aceste persoane zambec, deoarece acest lucru se asteapta de la ei.

Extrovertitii. Ne-am putea astepta ca aceste persoane sa isi inlocuiasca poza de profil cu un GIF. Dar nu e chiar asa. Aceste persoane se pare ca au tendinta de a alege cele mai colorate poze. Si poze in care par mai tinersi sau in care sunt inconjurati de alte persoane.

Sociabilii. Aici intra cei care prefera sa isi arate fata. Iar in ceea ce priveste emotiile aratate, acestea sunt mai mult pozitive decat negative.

Nevroticii. In mod evident, nu vor alege poze cu bebelusi sau pisici. Emotiile lor sunt mai degraba neutre sau negative.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...