Retele sociale- ce spune poza te de profil despre tine

0

Esti mai degraba adeptul unui selfie, al unei poze de grup sau al unei imagini care provine din serialul tau preferat? Chiar daca alegerea unei poze de profil poate parea un lucru banal sau simplu, studiile recente au ajuns la concluzia ca acestea pot sa spuna foarte multe lucruri despre personalitatea celor care aleg sa nevigheze pe Internet, pe cele mai celebre retele sociale.

Felul in care folosim retelele sociale spune multe despre personalitatea noastra? Se pare ca da. Poza de profil poate sa fie mult mai interesanta decat ceea ce scriem in Tweets sau mesaje, dar si in felul cum interactionam cu cei din jur.

Care sunt deci trasaturile de caracter principale ale celor care folosesc retelele sociale?

Cei care sunt deschisi la spirit. Acestia au tendinta utiliza o poza care nu le arata fata. Poza unui film, a unei vedete, al unui peisaj… acest lucru arata intr-un fel un fel de rebeliune fata de ce ce astepata de la ei.

Constiinciosii. Atunci cand iti plac lucrurile bine facute, acest lucru se vede si in pozele de la profil. Deci vei alege poze in cate ti se vede fata. Poze naturale, colorate si luminoase, unde aceste persoane zambec, deoarece acest lucru se asteapta de la ei.

Extrovertitii. Ne-am putea astepta ca aceste persoane sa isi inlocuiasca poza de profil cu un GIF. Dar nu e chiar asa. Aceste persoane se pare ca au tendinta de a alege cele mai colorate poze. Si poze in care par mai tinersi sau in care sunt inconjurati de alte persoane.

Vezi si:  Consultanta SA 8000 pentru Responsabilitate sociala

Sociabilii. Aici intra cei care prefera sa isi arate fata. Iar in ceea ce priveste emotiile aratate, acestea sunt mai mult pozitive decat negative.

Nevroticii. In mod evident, nu vor alege poze cu bebelusi sau pisici. Emotiile lor sunt mai degraba neutre sau negative.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *