Unde parcam masina in Otopeni?

0

Atunci cand pleci din tara intr-o calatorie de afaceri sau sa te relaxezi, daca nu esti din Bucuresti, trebuie sa-ti parchezi masina intr-un loc sigur.

RIN Airport Hotel Otopeni va pune la dispozitie 600 de locuri de parcare, atent monitorizate si supravegheate video, aceasta parcare fiind cea mai mare din apropierea Aeroportului International Henri Coanda Otopeni.

Deasemenea, serviciul de paza este asigurat 24 h din 24 h, pe toata durata saptamanii, inclusiv in perioada sarbatorilor. Parcarea RIN Airport Hotel Otopeni este situata in imediata vecinatate a Aeroportului International Henri Coanda oferindu-va atat parcare pe termen lung, cat si parcare pe termen scurt, indiferent daca detineti un autoturism sau sunteti un grup sosit cu autocarul, cu tarife incepand de la 2 lei/h. Serviciile de parcare includ transferul gratuit de la si catre aeroportul Otopeni in cele mai bune si sigure conditii, scutindu-va de costisitoarele taxi-uri sau de lunga asteptare a mijloacelor de transport in comun, de greutatea bagajelor, iar in functie de numarul de persoane va pot la dispozitie autoturisme, microbuze sau autocare, inscriptionate RIN Airport Hotel Otopeni.

Masina va fi in siguranta iar dvs veti putea calatori cu drag stiind ca echipa din cadrul parcarii RIN Airport Hotel Otopeni va asigura paza autoturismului iar la intoarcere va va asteapta la terminalul Sosiri indiferent de ora, pentru ca dvs sa beneficiati de tot comfortul necesar transferului retur catre parcare.

E suficient sa le lasati datele zborului dvs iar ei va vor asigura inclusiv tranfer privat la absolut orice ora din zi sau din noapte, indiferent ca e 04:40 dimineata sau 23:15 noaptea.

Parcarea din cadrul hotelului RIN Airport Otopeni este in continua expansiune echipa manageriala incercand sa se supuna cererii si dorintei tot mai mari a detinatorilor de autoturisme care vor sa aiba posibilitatea deplasarii catre aeroport cu masina personala si a parcarii ei cat mai aproape de acesta.

Daca doresti sa lasi masina intr-o parcare din incinta aeroportului Otopeni arunca o privire AICI !

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *