horoscop

Tarotul si astrologia sunt forme de divinatie, practici folosite de mii de ani pentru a descifra misterele universului. Desi ambele practici sunt supuse adesea criticismului si scepticismului, exista de asemenea un numar la fel de mare, daca nu chiar mai mare de entuziasti ce sunt convinsi ca aceste tehnici, in mod special cand vine forba de horoscop si astrologie, ar trebui considerate stiinta.

horoscopChiar daca pe de alta parte tarotul este mult mai invaluit in misticism si mult mai putin probabil sa devina stiinta, combinatia acestor doua practici s-a dovedit extrem de populara si incredibil de precisa atunci cand se combina cu previziuni ale horoscopului.

Tarotul astrologic este format din 12 carti, fiecare apartinand unei case din zodiacul occidental plus o carte numita semnificatorul, carte ce reprezinta cititorul.

Pentru cei care pun mare baza in horoscop si astrologie pentru deciziile majore din viata, citirea unui horoscop 2013 anual, combinat cu citirea tarotului astrologic, poate oferi imaginea completa de care au nevoie. Cei ce detin un pachet de carti de tarot si au cunostinte minime in ceea ce priveste citirea acestuia, isi potciti tarotul astrologic urmarind doar cativa pasi simpli:

1. Spatiul in care se citesc cartile trebuie sa fie unul confortabil, unde nimic nu poate distrage atentia, pentru ca energia sa ramana concentrata pe activitatea desfasurata. Pentru a spori starea de confort se pot stinge luminile electrice si folosite lumanarile. De asemenea, se pot folosi betisoare parfumate sau uleiuri cu mirosuri relaxante.

2. Se amesteca cartile si se taie de la jumatate. Pentru citirea zodiacului, 12 carti se pun cu fata in sus intr-un cerc, pornind de la pozitia acelor de ceasornic atunci cand ceasul arata ora 1. Fiecare numar din acest ceas alegoric reprezinta o zodie astfel, Berbec – sinele si identitatea, Taur – cariera si bunuri materiale, Gemeni – comunicare si idei, Rac – casa si familie, Leu – arta, magie si placere, Fecioara – sanatate, Balanta – relatii, Scorpion – secrete si tablouri, Sagetator – viziuni si calatorii, Capricorn – reputatie si cariera, Varsator – grupuri sociale si viitor, Pesti – secrete si capitulare.

Vezi si:  Elemente surpriza imprumutate la petrecerile copiilor

3. Cartile se citesc astfel: cartea de la Berbec se refera la modul de a da piept cu lumea, Taur, la angajator sau organizatiile din care cititorul face parte, Gemeni la pornirile creative, Rac se poate referi la familie sau la mostenire, Leu, la magnetisumul interior si capacitatea de a da piept cu situatiile dificile, Fecioara la educatie, Balanta la relatii, Scorpion, demonii interiori si obiceiuri negative, Sagetatorul este viitorul, Capricornul la ceea ce lasam in urma, Varsatorul la probleme pe termen lung si in final, Pestii, care fac referire la constrangeri si cum se descopera pacea interioara.

Iata cum, pe langa citirea unor horoscopuri anuale sau horoscopuri mai neobisnuite, pasionatii de horoscop pot reinterpreta si imbogati aceste previziuni cu propriile citiri filtrate de propria intuitie.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *