Ce faci de Craciun? Cantam Colinde?

0
sursa foto mamicamea.ro

Ce sa faci de craciun?

Poate ca multi v-ati pus intrebarea asta in perioada craciunului. Care sunt activitatile specifice in primul rand si mai apoi, cele secundare?!

  1. In principal, craciunul este sarbatoarea Nasterii Domnului. De aceea, una din principalele activitati, ar fi cantatul de colinde. Multi canta colinde de craciun care nu au nici o legatura cu sarbatoarea in sine ci doar cu mituri dezvoltate de-a lungul vremii pe langa aceasta. Aveti grija ce colinde alegeti pentru a nu va afla printre acestia.
  2. Urmeaza neaparat impodobirea bradului, decorarea caselor pe dinafara cu instalatii. Nu-I nimic mai frumos decat miliardele de luminite, impanzite in toate orasele, in toate satele.
  3. O alta activitate importanta, in spiritul craciunului, este masa mare impreuna cu toata familia. Nu exista bucurie mai mare decat sa fii alaturi de cei dragi la o astfel de sarbatoare.
  4. O zicala spune: “De craciun, fii mai bun!”. Trebuie urmata. Poate ca multi nu se pot bucura de craciun asa cum o faceti voi. N-ar strica o fapta buna.
  5. La noi e muuuulta zapada, asa ca o “baie” de zapada, in familie, este o activitate destul de antrenanta si distractiva. Urmeaza partiile, ghetusurile, patinoarul, bineinteles apoi o seara cu colinde intregeste atmosfera de craciun.
  6. Iubitorii de filme, vizioneaza un film in spiritul craciunului. Cititorii de carti, citesc o carte in spiritul craciunului.
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *