|

Cele mai bune festivaluri de muzica din lume

Esti un mare fan al festivalurilor de muzica? Festivaluri rock, electro, pop, exista o multime de astfel de festivaluri in lumea intreaga. Noi iti oferim lista celor mai bune festivaluri de muzica din lume ca sa ai de unde alege.

Rock in Rio, Brazilia. Rock in Rio din Brazilia este unul din cele mai mari festivaluri rock din lume si gazduieste peste un milion de participanti, an de an. Vestea buna este ca inca nu a fost organizat, mai ai timp sa participi si sa iti cumperi bilete. Anul acesta va avea loc in zilele de 15, 16, 17, 21, 22, 23 si 24 septembrie.

Festivalul Sziget din Ungaria. Imagineaza-ti sapte zile in care vei asculta muzica, sapte zile de nebunie pe o insula plina de verdeata, in mijlocul Dunarii, pe insula Obuda supranumita Insula Libertatii. Anul acesta festivalul s-a desfasurat intre 10-17 august si a gazduit artisti precum Rihanna, Muse, David Guetta, Sia, Manu Chao, Sigur Rós si multi altii. De toate pentru toate gusturile.

Tomorrowland, Belgia.  Un alt festival electro intr-un ritm total diferit. Te vei convinge de acest lucru doar accesand site-ul festivalului, te vei simti precum Alice in Tara Minunilor. Trei zile de muzica electronica intr-un decor in culori si forme nebune. O experienta muzicala de neratat, un spectacol incredibil. Acest festival se organizeaza intre 22-24 iulie.

Splendour in the Grass, Australia. Un festival de muzica organizat intr-un cadru magnific, in Biyron Bay, intr-o ambianta hippie. Este recomandat oricarei varste, nu exista o limita de varsta. Exista si un program special pentru copii. Splendour in the Grass este mai mult decat un festival rock, este si un festival de arta. In acest an a fost organizat intre 22-24 iulie si a gazduit artisti precum The Cure, The Strokes si The Avalanche.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...