La o simpla cautare pe Google dupa termenul “jocuri cu masini”, motorul de cautare gaseste aproape 1,6 milioane de rezultate, semn ca tipul acesta de jocuri este destul de cautat in Romania. Desi se spune ca atunci cand vine vorba de mediul online, principalul public tinta sunt copii, industria de gaming auto a atras dintotdeauna un numar destul de mare de oameni, atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor.

La nivel international, exista studiouri de gaming ca EvilDogs si LongAnimals, a caror principala activitate se bazeaza pe crearea si livrarea saptamanala a unor jocuri cu atv-uri, cu masini de curse sau camioane. Cele de mai sus sunt poate cele mai cunoscute, ele fiind de altfel creatoarele celor mai populare jocuri cu masini online.

freeway-fury3Astfel, aruncand o privire peste cele mai populare nume din aceasta industrie, un top ar 3 arata cam asa:

3. Coaster Racer. Produs de cei de la LongAnimals, pune jucatorii de a fi nevoiti sa conduca pe platforme suspendate fara parapeturi (prea multe), sau chiar pe platforma unui roller coaster, in cazul nivelelor mai avansate. Jucatorii au posibilitatea de a isi imbunatati si/sau repara masina, insa pentru aceasta, trebuie sa se claseze cat mai sus la finalul curselor.

2. Road of the Dead. Lansat in prima faza pe armorgames.com si kongregate.com, jocul a fost preluat de mai toate site-urile de profil cunoscute. El pune jucatorii intr-o situatie apocaliptica in care trebuie sa traveseze un oras infestat cu zombie la bordul unei masini – ce poate fi imbunatatita pe parcursul jocului – si sa se fereasca de soldatii si de elicopterele armatei care vor sa ii extermine.

Vezi si:  O copilarie de vis alaturi de fotbal si papusi

1. Freeway Fury. Nu se poate spune despre Freeway Fury ca ar face parte din categoria de jocuri cu masini clasice, intrucat postura in care sunt pusi jucatorii este una in care trebuie sa parcurga o autostrada extrem de aglomerata inainte ca timpul pus la dispozitie sa expire. Jucatorii au posibilitatea de a sari dintr-o masina in alta, insa acest lucru creaza pericolul de a nu ajunge la masina cealalta si de a cadea pe autostrada, acolo unde vor fi calcati de celelalte masini participante la trafic. In termeni de gaming, Freeway Fury e foarte “addictive”, reusind sa stranga in primele 5 luni de la lansare circa 500,000,000 de vizualizari.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *