Alita: Battle Angel este un film de fantezie, sci-fi, care a aparut in februarie anul acesta. Adaptarile manga cu actiuni reale nu au avut succes atat de mare doar incepand cu anul 2017, au inceput sa se bucure de succes.
Dupa debutul lui din 1992 cu ‘’ El Mariachi ‘’ Robert Rodriguez se considera un regizor cu ochii pentru actiune. El prefera miscari energice in fata camerei un lucru care se poate observa in filmele sale.
Rodriguez aduce aceasta distractie si actiune pe marele ecran, cu manga populara a lui Yukito Kishiro, Battle Angel Alita, salvand un proiect care a fost blocat in dezvoltare deja de mult timp. James Cameron, cel care a co-produs remodalata ‘’Alita ‘’, originala, a inceput proiectul cu aproximativ 15 ani inainte ca Rodriguez sa primeasca fraul.
Chiar daca filmele cu roboti feminini nu sunt atat de iubite, ‘’Alita ‘’ nu e un film rau. Vedeta filmului este Rosa Salazar, o fata tanara, misterioasa dar puternica. Are ochi supradimensionati, in stil anime si o inima buna si foarte puternica, care poate da putere unei oras.
Povestea se petrece intr-o lume din viitor intr-un oras numit Iron city, unde doctorul cibernetic, Dr.Ido (Christoph Waltz) o gaseste pe fata cyborg in depozit de deseuri. Dupa ce o salveaza, aflam ca Alita nu isi aminteste trecutul si nu stie nimic despre prezent. In timp ce Ido incearca sa o protejeze, Alita fiind o fata tanara, incepe sa aibe sentimente pentru tanarul barbat uman, Hugo (Keean Johnson). Iar el incearca sa o ajute, sa isi recupereze amintirile. Relatia dintre cei doi devine din ce in ce mai apropiata dar apar fortele mortale care au venit dupa Alita.
Atunci aceasta isi da seama ca are abilitati speciale de lupta, care o pot ajuta sa isi ajute prietenii. Decide sa dezvaluie secretul trecutului ei si porneste pe un drum in care va trebui sa lupte cu lumea iobscura si stricata. In plus, afla ca si o femeie singura poate detine puterea de a schimba lumea in care traieste.

Vezi si:  Aquaman 2: descopera-l pe Jason Momoa in noul sau costum
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *