|

Alita: Battle Angel recenzie

Alita: Battle Angel este un film de fantezie, sci-fi, care a aparut in februarie anul acesta. Adaptarile manga cu actiuni reale nu au avut succes atat de mare doar incepand cu anul 2017, au inceput sa se bucure de succes.
Dupa debutul lui din 1992 cu ‘’ El Mariachi ‘’ Robert Rodriguez se considera un regizor cu ochii pentru actiune. El prefera miscari energice in fata camerei un lucru care se poate observa in filmele sale.
Rodriguez aduce aceasta distractie si actiune pe marele ecran, cu manga populara a lui Yukito Kishiro, Battle Angel Alita, salvand un proiect care a fost blocat in dezvoltare deja de mult timp. James Cameron, cel care a co-produs remodalata ‘’Alita ‘’, originala, a inceput proiectul cu aproximativ 15 ani inainte ca Rodriguez sa primeasca fraul.
Chiar daca filmele cu roboti feminini nu sunt atat de iubite, ‘’Alita ‘’ nu e un film rau. Vedeta filmului este Rosa Salazar, o fata tanara, misterioasa dar puternica. Are ochi supradimensionati, in stil anime si o inima buna si foarte puternica, care poate da putere unei oras.
Povestea se petrece intr-o lume din viitor intr-un oras numit Iron city, unde doctorul cibernetic, Dr.Ido (Christoph Waltz) o gaseste pe fata cyborg in depozit de deseuri. Dupa ce o salveaza, aflam ca Alita nu isi aminteste trecutul si nu stie nimic despre prezent. In timp ce Ido incearca sa o protejeze, Alita fiind o fata tanara, incepe sa aibe sentimente pentru tanarul barbat uman, Hugo (Keean Johnson). Iar el incearca sa o ajute, sa isi recupereze amintirile. Relatia dintre cei doi devine din ce in ce mai apropiata dar apar fortele mortale care au venit dupa Alita.
Atunci aceasta isi da seama ca are abilitati speciale de lupta, care o pot ajuta sa isi ajute prietenii. Decide sa dezvaluie secretul trecutului ei si porneste pe un drum in care va trebui sa lupte cu lumea iobscura si stricata. In plus, afla ca si o femeie singura poate detine puterea de a schimba lumea in care traieste.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...