Desenele animate de la Disney in curand pe marele ecran

0

In ultimii ani se poate remarca in mod clar o tendinta inspre remake, reinterpretare si o continuare a filmelor sau serialelor. Iar celebra marca Disney s-a decis sa redea viata a numeroaselor sale clasice, in versiune live-action sau motion-capture.

Care sunt deci noutatile care te vor fermeca cu siguranta?

Desenele animate de la Disney sunt cu siguranta cele care ne-au ritmat si incantat copilaria si ne vor face sa devenim nostalgici si melancolici in anii ce vor veni. Marca cu urechile de Mickey anunta din ce in ce mai multe adaptari ale clasicelor sale desene.

Lion King, Mulan, Aladdin… filmele care ne vor incanta in curand. Am descoperit acum ceva vreme frumosul film The Beauty and the Beast. Dar era doar primul dintr-o lunga serie. Urmatoarele pe lista care vor deveni cu siguranta preferatele tale sunt The Lion King, in motion- capture, cu Beyoncé, Alladin cu Will Smith, in rolul duhului, dar si Mulan, o poveste foarte feminista, despre razboiul chinezilor. Vom putea descoperi curand si Dumbo al lui Tim Burton, in rolul principal avandu-l pe Colin Farrel, prevazut pentru martie 2019.

In “meniu” se mai prevede si o urmare a celebrului Mary Poppins, cu Emily Blunt in distributie, a carui aparitie este prevazuta in decembrie 2018. In curand va aparea si Maleficent 2, cu Angelina Jolie, in pielea unei zane-regina, putin cam malefica.

Adaptarile Disney anuntate pentru viitorul apropiat. Disney mai are o multime de proiecte minunate pentru viitorul apropiat. Va aparea astfel o versiune motion-capture pentru Doamna si Vagabondul. Cu siguranta ca toata lumea asteapta cu nerabdare scena celebra cu spaghete.

Vezi si:  Ti-a placut Glass Onion? Iata ce alte filme poti viziona pe Netflix

In live-action vom regasi si celebrul si adorabilul duo Lilo si Stitch. Vor aparea si filme inspirate de Peter Pan sau de Clopotica, dar si de Cenusareasa. Iar Lady Gaga a fost aleasa deja pentru a o juca pe vrajitoarea Ursula din Mica Sirena.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *