Filmele care vor sarbatori 25 de ani in 2020

0

Oare ce faceai in anul 1995? Cum era oare viata ta? La ce filme mergeai sa te uiti, intr-o epoca in care inca nu exista cinematografia 3D? Anul viitor vom sarbatori 25 de ani de la anul 1995. Greu de crezut. Nu-i asa?

Anul 1995 este cel in care a aparut eBay, in care a avut locul procesul lui O.J. Simpson si in care Celine Dion avea o multime de hituri la activ.

Dar a fost in acelasi timp, un an excelent pentru cinematografie!

Braveheart. Al doilea film semnat Mel Gibson in calitate de realizator si in care are rolul principal, Braveheart a avut mare succes si a primit un Oscar pentru cel mai bun film.

Apollo 13. Un imens succes comercial si in randul criticii, acest film este cel care ne dezvaluie esecul misiunii Apollo 13, care viza sa ajunga pe luna. Filmul a obtinut numai putin de  nominalizari la Oscar.

GoldenEye. Este primul rol al lui Pierce Brosnan in calitate de James Bond. Un film care s-a bucurat de mare succes fata de precedentele.

Cluelees. Este filmul care a lansat cariera lui Alicia Silverstone si care a facut –o sa devina celebra peste noapte. Replicile si costumele sale inca mai fac furori atat in lumea cinematografiei cat si in cea a modei.

Toy Story. Un adevarat monument al istoriei cinematografiei, acest film de animatie este primul film care a fost produs in intregime doar pe calculator. Filmul are un succes rasunator, la fel ca si continuarile sale.

Waterworld. Cel mai scump film din epoca, nu a fost prea bine primit de catre critica. Si a ajuns pana la urma sa fie cel mai putin rentabil.

Vezi si:  Filmul Lion King: cel mai bun spectacol de efecte vizuale dupa Avatar

Casino. Un film fenomenal, epic al lui Scorsese, cu privire la jocurile de bani si gangsterii din Las Vegas. Nu prea a fost bine primit de critica din cauza violentei sale extreme. Dar in zilele noastre este considerat un clasic modern.

Bad Boys. Un succes imens box-office, acest film politist ii pune cel mai bine in valoare pe Will Smith si pe Martin Lawrence, doi prieteni buni dar care se cearta non stop.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *