|

Filmele toamnei 2017

Daca vara 2017 a fost una plina de lansari interesante, nici toamna nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de lung metraje. Iata cateva din filmele toamnei 2017 pe care nu ai voie sa le ratezi.

Kingsman : The  Golden Circle – lansare in Romania pe data de 29 septembrie. Comedie, multi agenti secreti, putina actiune, iata cum am putea carcteriza acest film in cateva cuvinte. Prima parte din seria Kingsman a fost pentru multi o surpriza placuta, multi abia astepta sa vada ce se va intampla in a doua parte.

Logn Lucky – lansare in Romania pe data de 29 septembrie. Iata un film regizat de controversatul Steven Soderbergh. Povestea a trei frati cu multe esecuri la activ, determinati sa isi schimbe viata cu orice pret. Insa, deoarece nu au nicio perspectiva stralucita, cei trei decid sa puna la cale un plan elaborat si periculos tocmai in mijlocul uneia din cele mai cunoscute competitii NASCAR.

Blade Runner 2049 – lansare in Romania pe data de 6 octombrie. Numerosi sunt cei care sunt convinsi de faptul ca Blade Runner 2049 va fi filmul anului 2017 si pe buna dreptate. Cu regizori precum Denis Villeneuve si Ridley Scott la aparate, actori precum Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto si Robin Wright nu are cum sa nu iasa ceva bun. Un film ce spune povestea ofiterului K, un tanar agent care pleaca in cautarea lui Rick Deckard dupa ce afla un secret care ar putea schimba viitorul umanitatii.

Thor: Ragnarok – lansare in Romania pe data de 27 octombrie. Filmul cu numarul trei incepe imediat dupa incheierea actiunii din The Avengers: Age of Ultron. Problema Zeului Fulgerului este ca apocalipsa anuntata risca sa distruga Asgard, vinovata de acest lucru fiind Zeita Mortii, Hela. Thor va avea nevoie in aceasta misiune de ajutorul lui Loki.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...