Filmul Lion King: cel mai bun spectacol de efecte vizuale dupa Avatar

0

Regele Leu
Director- Jon Favreau
Cast- Donald Glover, Beyonce Knowles-Carter, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, John Oliver, James Earl Jones
Nota-3/5

Noul Regele Leu este ca un episod foarte bun si scump din Planeta Pamant, narat de Childish Gambino, aici pentru a traumatiza noua generatie de sperctatori. Rescris fals ca un remake live-action, filmul este mai mult un fel de rola de proba animata, fotorealistica pentru timpurile noastre, cand actorii si emotiile sunt depasite si nevoile noastre de divertisment sunt facilitate de o corporatie blocata in modernism.

Pentru un film care exista pur pentru a face bani, este un faliment sub forma de naratiune – o prelucrare exacta a clasicului iubit universal care este ironic mai putin afectanta, in ciuda scopului de a oferi mai mult realism, decat povestea care a inspirat. Povestea este captivanta, dar mereu a fost. Noul Lion King seamana din punctul de vedere al tonului si vizual cu remake-ul directorului Jon Favreau a cartii Cartea Junglei, o fantezie realista in care animalele vorbesc, dar nu arata nimic din magia acestui concept de baza de nevoile animalelor vorbitoare.
Cu toate astea, Lion King este cea mai mare realizare din povestea efectelor vizuale dupa Avatar. Cum am inteles, nici o filmare live-action nu a fost facuta inca in Savana, dar, prima data nu am putut spune ce era real si ce era facut pe calculator.

Rolurile se poate spune ca sunt foarte bune. In special Donald Glover ca Simba matur, si Chiwetel Ejiofor, care a avut sarcina de a calca in pantofii lui Jerey Iron ca Scar. Am fost surprins placut cat de bine a vorbit in limba hindusa, condus de Shah Rukh Khan si fiul lui Aryan. Shah Rukh ii aduce o incredibila demnitate in rolul lui Musafa.
In schimb, pentru un film care depinde atat de mult de efecte vizuale, numerele de musical care au fost o incantare in originalul Lion King sunt aspectele cele mai plictisitoare ale adaptari.

Vezi si:  Filmele toamnei 2017
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *