|

Ti-a placut Glass Onion? Iata ce alte filme poti viziona pe Netflix

Iti plac filmele din genul Mister, ce au in centru crime? Abia astepti finalul filmului pentru a vedea cine este adevaratul asasin? Iata cateva filme disponibile pe Netflix, ideale pentru tine daca ti-a placut Glass Onion.

7 Women and a Murder (2022)

Aceasta comedie neagra, originara din Italia este similara cu Glass Onion. Intriga filmului 7 Women and a murder se deruleaza intr-o veche casa burgheza situata in mijlocul unei regiuni rurale. Proprietarul casei, un anume Marcello a fost gasit fara suflare, injunghiat in spate. Cine l-a ucis pe Marcello? Sotia sa? Amanta sa? Soacra sa? Servitoarea? Sau una din cele doua fiice ale sale? Cam greu de spus…

Murder Mystery

Murder Mystery este o comedie politista disponibila pe Netflix din 2019 in rolurile principale lui Jennifer Aniston si Adam Sandler. Filmul spune povestea lui Nick, un ofiter de politie si a lui Audrey, o coafeza care pleaca in calatorie in Europa cu scopul de a sarbatori 15 ani de casatorie. In urma unui suprinzator concurs de circumstante, cei doi se trezesc in mijlocul unui caz de crima atunci cand miliardarul Malcolm Quince este asasinat pe yachtul unde se afla si ei. la fel ca in Glass Onion si in Murder Mystery regasim influenta romancierei Agatha Christie, cu o lista de suspecti avand motive plauzibile pentru a-l ucide pe miliardar.

Handsome

Handsome poate fi considerat o comedie care combina cu succes genul politist cu genul romantic. Personajul principal, un ofiter de politie, este un barbat de varsta mijlocie care isi petrece de obicei weekend-urile in compania cainelui sau. rutina sa zilnica este data peste cap atunci cand baby-sitter-ul noii sale vecine este gasita decapitata. Pentru acest caz, face echipa cu o politista cinica. Un film recomandat pentru pasionatii de filme politiste mai putin obisnuite.

Sursa: https://actus.sfr.fr/cine-series/cinema/vous-avez-aime-glass-onion-voici-4-autres-films-a-voir-sur-netflix-202301180001.html

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasa un mesaj

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented