Trailerele pentru filme sunt “mici reclame” pentru filmele ce inca nu au fost lansate in cinematografe.
Secventele ce compun trailerul au scopul de a informa publicului despre povestea filmului, actorii din distributie si scenariul filmului.

Denumirea de TRAILER (TRÁILER, trailere, s. n. Remorca folosita pentru transportul pieselor grele. – Din engl. trailer. – Sursa: DEX ’98) a luat nastere in primii ani ai cinematografiei cand la sfarsitul filmelor erau prezentate secvente pentru urmatorul film ce avea sa se lansesze. In zilele noastre trailerele au fost mutate la inceputul filmului, producatorii asigurandu-se astfel ca vizitatorii vor vedea trailereul.

De cele mai multe ori un trailer este compus din secventele cele mai amuzante, pline de actiune sau punctele cheie ale filmului respectiv. Unele trailere contin chiar secvente ce nu vor aparea in filmul propriu-zis, scopul fiind unul pur publicitar.

Chiar daca traim intr-o era dominata video de catre siteul Youtube, si-au facut aparitia si siteuri dedicate de trailere, cum ar fi TrailereHD.com. Trailere sunt luate de pe Youtube (in varianta HD, direct de pe canalele oficiale ale producatorilor), organizate pe genuri, cautarea unui trailer fiind mult mai usor de facut.

Cu toate ca de multe ori trailere au tendinta de a ne pacali datorita alegerii pe spranceana a scenelor interesante din film, de cele mai multe ori prezenta lor si facilitatea de a le urmari gratis pe internet ne ofera totusi o idee despre filmul respectiv.

Asa ca inainte de a te hotara daca te duci sau nu la un film la cinema, poti arunca un ochi pe trailerul respectiv ca sa-ti faci o idee.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *