|

Trailere Filme

Trailerele pentru filme sunt “mici reclame” pentru filmele ce inca nu au fost lansate in cinematografe.
Secventele ce compun trailerul au scopul de a informa publicului despre povestea filmului, actorii din distributie si scenariul filmului.

Denumirea de TRAILER (TRÁILER, trailere, s. n. Remorca folosita pentru transportul pieselor grele. – Din engl. trailer. – Sursa: DEX ’98) a luat nastere in primii ani ai cinematografiei cand la sfarsitul filmelor erau prezentate secvente pentru urmatorul film ce avea sa se lansesze. In zilele noastre trailerele au fost mutate la inceputul filmului, producatorii asigurandu-se astfel ca vizitatorii vor vedea trailereul.

De cele mai multe ori un trailer este compus din secventele cele mai amuzante, pline de actiune sau punctele cheie ale filmului respectiv. Unele trailere contin chiar secvente ce nu vor aparea in filmul propriu-zis, scopul fiind unul pur publicitar.

Chiar daca traim intr-o era dominata video de catre siteul Youtube, si-au facut aparitia si siteuri dedicate de trailere, cum ar fi TrailereHD.com. Trailere sunt luate de pe Youtube (in varianta HD, direct de pe canalele oficiale ale producatorilor), organizate pe genuri, cautarea unui trailer fiind mult mai usor de facut.

Cu toate ca de multe ori trailere au tendinta de a ne pacali datorita alegerii pe spranceana a scenelor interesante din film, de cele mai multe ori prezenta lor si facilitatea de a le urmari gratis pe internet ne ofera totusi o idee despre filmul respectiv.

Asa ca inainte de a te hotara daca te duci sau nu la un film la cinema, poti arunca un ochi pe trailerul respectiv ca sa-ti faci o idee.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...