|

Cum iti exprimi in mod inteligent starile cu statusul de messenger

In era moderna comunicarea online a devenit o parte integrata a relatiei inter umane. Petrecem atat de mult timp in realitatea virtuala incat persoana noastra online devine o extensie a personalitatii. Atunci cand comunicam in acest mod, simtim nevoia sa fim diferiti si interesati intr-un mod in care in viata reala nu putem intotdeauna sa il aplicam. Folosind statusuri de messenger speciale poti exprima starile intr-un mod care atrage atentia prietenilor si poate fi un excelent punct de start pentru conversatie.

Cum iti exprimi starea cu statusul de messenger

Se intampla de multe ori sa ai ceva pe suflet despre care ai vrea sa vorbesti dar nu stii cum sa incepi conversatia. Yahoo Messenger iti ofera posibilitatea sa le arati prietenilor exact cum te simiti inainte ca acestia sa intre macar in conversatie cu tine. Poti alege un status care sa iti reflecte exact gandurile si astfel ai garantia ca vor intra in vorba cu tine doar cei care sunt interesati.

Statusurile de messenger prerealizate folosesc adesea citate celebre legate de diverse trairi care te ajuta sa exprimi ceea ce simti intr-un mod inteligent si subtil. Atunci cand spui sunt nervos/a sau sufar din dragoste exprimarea directa poate fi prea evidenta. Este posibil sa vrei sa transmiti un mesaj doar celor care stiu exact in ce context folosesti statusul sau la cine te gandesti.

Pe internet sunt disponibile arhive intregi de statusuri de messenger impartite pe stari pe care le exprima astfel incat trebuia ales doar sentimentul pe care doresti sa il transmiti pentru a descoperi zeci de citate care se potrivesc situatiei.

Aceasta impartire pe stari emotionale este una inspirata pentru ca in realitate fiecare traire se inscrie intr-unul dintre aceste spectre : de fericire (vezi aici), de tristete, de dragoste (vezi mai multe exemple), de indiferenta si multe altele.

Cum iti impresionezi prietenii cu statusuri de messenger

Mai departe de rolul de exprimare a starilor pe care le simti, statusurile de messenger deja scrise pot fi un mod de a iti impresiona prietenii cu un citat profund in care se pot regasi. Modul in care te exprimi si cuvintele pe care le alegi pentru a te reprezenta sunt ca o carte de vizita, iar in mediul online, pe messenger statusul este antetul acestei carti de vizita.

Citatele folosite le spun prietenilor multe despre tine, despre ceea ce consideri relevant, despre cuvintele care te impresioneaza, despre starile care te definesc. Alegand citate celebre pui in perspectiva emotiile proprii si te detasezi de acestea intr-un mod pe care il poate permite doar mediul online.

Acestea se pot utiliza mai nou nu doar pentru Yahoo! Messenger sau Skype ci si pentru profilul de Facebook. Textele statusurilor se pot posta direct pe wall sau se pot utiliza pe imagini de tip status. Acestea din urma au rolul de a accentua si mai mult statusul respectiv. Exista o multime de pagini pe Facebook ce posteaza constant statusuri de tip imagini, una dintre acestea este si Statusuri4u care ofera in mod gratuit o gama variata de statusuri.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented