Apex Legends este un joc gratis, genul jocului este ‘’ Battle Royal ‘’, a fost dezvoltat de Respawn Entertainmant si publicat de Electronic Arts. A fost lansat in februarie pe Microsoft Windows, PlayStation 4 si pe Xbox One, fara niciun anunt inainte sau strategii de marketing.
Actiunile se petrec intr-un ritm foarte rapid in joc. Jucatorii incep jocul in grupuri formate din patru persoane, apoi sunt aruncati intr-un peisaj extraterestru, cu cladiri industriale si munti dramatici. In cateva secunde sunt atacati de alte grupuri si in cateva minute brigada este probabil omorata. Nu este jocul ideal pentru cei care au probleme cu inima sau pentru cei care reactioneaza lent cu tragaci.
Dar la ce altceva ne putem astepta de la Respawn Entertainment, studioul din California, fondat de persoanele care au creat probabil cel mai important online shooting joc Call of Duty 4?
Pentru a ajunge dintr-un loc in altul in Apex Legends, poti aluneca pe franghii de-a lungul cerului, poti patina pe un deal, sau poti sari peste obiecte. O sa te simti usor, rapid si priceput.
Cand cauti in cladiri arme sau accesorii folositoare jocul te ajuta si iti spune ce ai deja sau daca obiectul gasit este mai bun decat ceea ce ai deja echipat. Asta e foarte bine pentru ca nu trebuie sa iti umpli sacul cu obiecte gasite, ca un turist sacait.
In joc putem alege din opt personaje, iar fiecare are trei abilitati unice. Apex Legends ofera un mix familiar de SMG-uri, LMG-uri, pusti de asalt, sniperi si shotgun-uri, dar fiecare model o sa ti se para greu, periculos si individual.
Harta jocului este una dintre cele mai stramte, din genul battle royal. Asta inseamna ca probabil de fiecare data cand te duci la barajul hydro, complexul militar sau intr-un sat la rau o sa te intalnesti cu inamici care te trimit inapoi in munti. Asa o sa petreci primele ore din joc, nu este jocul ideal pentru incepatori sau pentru cei care se enerveaza usor. Necesita multa atentie, concentrare si reflexe.

Vezi si:  Istoria jocurilor cu bile
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *