Cele mai recomandate jocuri pentru fete!

0

Chiar si fetele au o industrie a jocurilor si o gama foarte variata de joculete. Chiar daca sunt de sex feminin si ele se pot distra la fel ca baietii. In urmatoarele randuri va sunt prezentate cateva jocuri care au atras atentia si se recomanda tuturor celor care sunt plictisite si nu au chef de nimic.

Pe primul loc avem : Ingrijeste catelusii este unul dintre cele mai simpatice joculete de ingrijit. Tu trebuie sa le dai sa mancare atunci cand acestora le este foame, sa le cureti zona lor de distractie si sa ii mentii intotdeauna fericiti. Cu cat faci mai multe activitati cu atat vei primi mai multa experienta si vei avansa la nivelul urmator.

Pe locul doi se va clasa “Machiaz-o pe Delia” . Delia este o fata foarte frumoasa care are nevoie de o aranjare pentru o super prezentare. Tocmai a fost contactata de un celebru designer, iar tu care esti prietena ei o vei ajuta sa arate bine.

Chiar daca este greu sa alegem dintr-o multime de jocuri barbie, pe locul trei avem “Gateste supa de pui”. Pentru cele carora le place sa gateasca sau vor sa invete, este jocul perfect.

Si toupul nu se opreste aici, o multime de site-uri au un astfel de sistem de clasare, iar specialistii au alcatuit acest clasament in functie de ce au gasit acolo. Va recomandam sa incercati toate jocurile care va surad si cine stie , poate nu va mai dezlipiti de calculator.

Tot mai multe site-uri, au inceput sa aleaga jocurile ‘ pe capete’, deoarece si producatorii au inceput sa se conformeze. De acum, chiar daca sunt jocuri mici (flash) grafica, realismul si gameplay-ul se ridica la standarde foarte mari. Desigur, putem compara un joc online din anul 2012 cu un joc pe PC sau playstation din anul 1999, 2000 sau chiar 2001.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *