Cum poti sa iti imbunatatesti jocul de biliard

0

Atunci cand vine vorba de biliard, indiferent ca ne referim la site-urile de jocuri de biliard cum puteti juca pe http://www.jocbiliard.info sau la cluburile in care acest joc este practicat destul de des, sunt mari sanse ca un incepator sa se simta frustrat de dificultatea acestui joc. In fond, e o combinatie de fizica, capacitate de anticipare, concentrare si indemanare, care luate la un loc, duc la un dezastru sigur pentru orice incepator.

Exista totusi cateva modalitati de imbunatatire a jocului. In niciun caz nu poate fi vorba de talent in acest caz, ci doar de cateva principii care, luate progresiv, duc la o imbunatatire a jocului si a capacitatii de anticipare a bilelor pe masa de biliard.
Primul principiu de joc spune ca un incepator trebuie sa joace intotdeauna cat mai simplu, pe principiul “punct ochit, punct lovit”. Tehnici mai avansate precum pozitionarea strategica si imprimarea unui efet bilei albe sunt tehnici inutile in prima faza, care oricum vin pe parcurs, mai ales daca se joaca pe masa adevarata si nu pe diferite site-uri de jocuri cu biliard.

Al doilea in principiu spune ca practica este mama invataturii. Cu alte cuvinte, pentru a deveni cat mai bun, este necesar ca un jucator sa petreaca cat mai mult timp in compania unor adversari mai puternici, de la care sa invete, dar cu care sa si poata juca astfel incat sa invete treptat, tot mai mult. Statisticile spun ca pentru a deveni cu adevarat profesionist, un jucator are nevoie de cel putin 20,000 de ore de antrenament. Bineinteles, cifra e de domeniul sci-fi, mai ales pentru gameri, insa cei care vor sa devina intr-adevar cei mai buni si care vor sa castige bani din domeniu, joaca biliard chiar si mai mult.

Vezi si:  Despre fotbal si .... iarasi fotbal

Al treilea principiu spune ca un jucator poate vedea cu adevarat nivelul la care se afla doar in conditii de stres. Asta inseamna ca pentru a vedea progresele, respetictivul jucator trebuie sa se inscrie in competitii si turnee pentru amatori, intrucat doar acolo pot vedea cu adevarat  cat de mult au invatat sa joace. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care frecventeaza site-uri cu jocuri de biliard online. Sigur, e mult mai usor sa joace si sa castige in fata calculatorului, dar asta nu inseamna ca strategiile folosite acolo pot functiona si in fata unui adversar real.

Al patrulea si totodata ultimul principiu de joc spune ca incepatorii nu trebuie sa isi piarda speranta, indiferent de cate ori sunt invinsi de jucatorii profesionisti. In fond, fiecare partida trebuie considerata ca fiind nu un meci in sine, ci o oportunitate de a practica biliardul si eventual, de invatare a unor tehnici noi. Infrangerile repetate nu trebuie sa constituie o problema in mod special. In fond, oricine a fost la un moment dat incepator si mai toti jucatorii profesionisti au trecut la randu-le prin asa ceva.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *