De ce prefera internautii jocuri online

0

Este interesant de vazut cum din ce in ce mai mul?i impatimiti ai jocurilor prefera sa-si dezvolte aceasta activitate antrenanta, in mediul online. Motivele sunt printre cele mai diverse, insa cu siguranta cel care primeaza este reprezentat de placerea de a-ti compara rezultatele cu alte persoane care au parcurs aceleasi etape.

Jocurile online se impart in doua categorii: jocurile multiplayer, care necesita instalarea softului propriu zis pe un computer personal, iar ulterior conectarea la un server de joc prin intermediul internetului, si jocurile online flash, care nu necesita nicio forma de download; utilizatorul necesita doar o conexiune la internet.

Exista o multitudine de jocuri online flash pe care o persoana le poate juca pentru a-si ocupa timpul liber printr-o metoda placuta; altfel spus, exista un joc online pentru fiecare persoana de pe glob. Browser-ul cu care se acceseaza site-ul de jocuri online trebuie sa contina pluginul Adobe Flash Player, iar in unele cazuri, Shockwave Flash.

Datorita faptului ca jocurile flash online nu necesita instalarea vreunui client de joc, le fac favorite pentru majoritatea internautilor ce nu sunt gameri inraiti. Mai mult decat atat, deoarece in general aceste jocuri sunt gratuite, spre deosebire de cele multiplayer ce necesita instalare pe PC, sunt si mai atractive pentru publicul larg consumator de internet.

Este foarte putin probabil sa nu fi jucat niciodata jocuri online; desi nu au o grafica la fel de performanta precum jocurile instalate pe computer, din cauza limitarilor latimii de banda de internet, acestea pot fi la fel de interesante si antrenante. Printre cele mai cunoscute jocuri online se numara jocurile cu figurine din bete (stick games), jocurile cu masini si jocurile cu impuscaturi. In cadrul oricaruia din aceste jocuri, utilizatorul se bucura de posibilitatea acumularii de puncte si inscrierea intr-un clasament al celor mai buni jucatori.

Vezi si:  Istoria Gamingului

Per total, fie ca este vorba de jocuri instalate pe computer si jucate in regim multiplayer, fie ca este vorba despre jocurile online flash, ce nu necesita instalare, este clar ca utilizatorul de internet prefera sa se distreze mai degraba online, decat offline, unde rar exista interactiune cu alti jucatori.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *