Injectarile cu botox, solutia impotriva inesteticelor riduri

0

Ar fi greu sa includem ridurile in randul afectiunilor pentru ca orice persoana trecuta de prima tinerete semnaleaza probleme de aceasta natura.

Cu toate astea, vom trata acest subiect ca fiind o problema comuna a pielii, in momentul de fata existand numai putin de doua categorii distincte de riduri care conduc la imbatranirea prematura a pielii.

Discutam despre asa-zisele riduri dinamice, care sunt provocate de o hiperactivitate musculara la nivelul fetei si de ridurile statice, acestea din urma avand ca principala cauza lipsa de volum a pielii.

Medicii au gasit si o solutie la toate aceste probleme, in cadrul clinicilor de infrumusetare existand posibilitatea de a se face injectii cu botox, o proteina in stare pura care se injecteaza in muschii faciali si conduce la o relaxare si o netezire a pielii.

Procedura de implantare a botox-ului in muschii de la nivelul fetei nu este una de durata, medicul solicitandu-va, intr-o prima instanta, schitarea anumitor gesturi in vederea depistarii punctelor de injectare. Concluzionand asupra activitatii muschilor fetei dvs, se va trece la o injectare a unei cantitati mici de botox care poarta numele si de solutie botulinica.

Este imbucurator faptul ca se pot trata majoritatea ridurilor aparute la nivel facial, efectul intregului tratament fiind vizibil intr-o perioada de aproximativ doua saptamani de la injectare. In cazul anumitor pacienti care prezinta riduri mai ample si nu respecta indicatiile medicale, efectul poate intarzia pana la doua luni, in timp ce suprafata pielii va deveni mai neteda la patru sau chiar cinci luni distanta de procedura medicala.

O operatie de tratare a ridurilor cu ajutorul botox-ului se va realiza doar in cadrul unei clinici estetice de specialitate, procedura necesitand avizul unui medic estetician.

Vezi si:  Despre fotbal si .... iarasi fotbal

Intreaga interventie este una rapida si nu implica internarea pacientului si nici o anestezie, fie ea locala sau generala. In unele cazuri, in momentul in care pacientii semnaleaza dureri acute in zonele tinta, se apeleaza la aportul unor pungi de gheata care pot amorti partial zona de interventie si impedica aparitia umflaturilor si a petelor rosii.

Dupa injectarea cantitatilor de botox in muschii faciali, pacientii pot semnala si unele efecte secundare care persista doar cateva zile: umflaturi, pete rosii sau dureri periodice.

In urma indicatiilor medicale primite, tratamentul cu botox se poate dovedi un real succes si va ajuta pacientul sa-si corecteze asimetriile faciale.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *