|

Istoria jocurilor cu bile

Exista oare pasionati de jocuri bile care sa nu isi doreasca sa incerce si o tura printre celebrele Zuma sau Tumblebugs? Asa incepe articolul de astazi ce are ca obiectiv descrierea celor mai bune jocuri cu bile din istoria moderna. Daca in urma cu aproximativ 10 ani jocurile erau la un nivel pixelat, in care forma bilelor ce faceau parte din jocuri erau destul de patratoase, in anul 2014 acestea sunt extreme de realiste, imitand exceptional de bine modelul celor reale.

Jocuri cu bile de mare clasa

Lista este una destul de mare si n-o sa vorbim despre toate, ci o sa le scoatem in evidenta doar pe cele mai reusite dintre acestea pe toata perioada moderna a internetului. Primul din aceasta serie este Euro Shooting Balls, unul dintre cele mai reusite din categoria de jocuri bile. Jocul in sine este liderul de piata in randul celor pasionati de genul shooting-balls si are mai multe editii aparute. Probabil cererea mare de care s-a bucurat prima versiune a facut loc si pentru cele ulterioare. Acesta este disponibil atat pe PC cat si pe smartphone. Varianta de top este cea Gold Edition aparuta in anul 2009.

Un alt joc cu bile destul de reusit, aparut inca din iunie 2005, mai exact pe data de 24, este Zuma. Acesta are atat o veriune de PC cat si una pentru Play Station. Continuarea este varianta Tumble Bugs si a avut un impact destul de pozitiv asupra pasionatiilor. Vanzari destul de mari pentru versiunea a doua au fost inregistrate in special pe continentul american.
Alte nume pe care dorim sa le amintim sunt Butterfly Balls, Arkanoid, Luxor sau Rescue the cute Woobies. Ultimul este aparut in 2009 – 2010 si a avut un impact foarte pozitiv in randul fanilor de jocuri bile.

Jocuri cu bile pentru mobil

Pe langa deja foarte celebrele versiune de pc pe care le-am prezentat in randurile de mai sus, trebuie sa amintim si cateva versiune de astfel de jocuri si pentru mobil. Majoritatea au fost orientate catre sistemul de operare Android, dar si versiuni de IOS sau Windows sunt disponibile. Cel mai cunoscut dintre acestea este Zuma’s Revenge, varianta foarte apreciata si asteptata de catre toti cei impatimiti de bile nebune in rand.
Indiferent de modul de joc pe care acestia il asteapta, aici referindu-ne la single player sau multiplayer, aceste jocuri au facut deliciul publicului pentru ca s-au impus destul de usor prin designul si coloristica bilelor folosite in joc, lucru foarte apreciat de catre toti cei dornici de shooting balls.

Pentru ca sunt destul de captivante si impunatoare aceste tipuri de jocuri sunt released pentru varste de minim 8 ani sau in unele variante mai scarry, precum deja extreme de celebrul Zombie Balls, minim 16 ani.

Pe langa jocurile foarte complexe ce se regasesc pe telefoanele mobile sau pe pc-uri, dezvoltatorii de aplicatii tip gaming au reusit sa scoata pe piata destul de multe astfel de jocuri cu bile de mici dimensiuni ce pot fi incercate online pe diferite siteuri on arcade de jocuri tip flash.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...