Jocurile copilariei noastre si jocurile istoriei

0

Jocurile sunt o adevarata placere

Traim intr-o lume dominata de jocuri, de toate tipurile si pentru orice varsta. Ne place sa ne petrecem din ce in ce mai mult timp la birou sau in timpul liber, timp in care stam in fata monitorului si ne jucam. Este o reala placere aceasta joaca, iar jocurile parca tind a nu se mai opri din aparut, parca creatorii lor sunt si mai motivati de a lansa noi variante, pe zi ce trece mai performante. Ne umplem timpul cu jocuri, indiferent daca suntem sau nu ocupati, dar ce mai conteaza ce si cum facem atunci cand simtim bine si cand in jurul nostru pluteste starea de buna dispozitie si de voiosie? Nu ne mai intereseaza nimic altceva decat sa ne simtim bine si sa ne distram. Si pe buna dreptate, jocurile chiar ne fac viata mai frumoasa, mai plina de continut si mult mai interesanta. La fel cum poate parintii sau bunicii nostri jucau diverse tipuri de jocuri in tineretile lor pentru a se distra si pentru a-si petrece timpul liber, exact asa facem si noi acum, insa in alte moduri. Am trecut de o etapa istorica, de la trecutul indepartat in care sportul si interactiunile fizice erau cele mai importante. Acum putem sa ne jucam si stand in fata unui laptop sau in fata unui laptop.

Jocurile privite de-a lungul trecerii timpului

Odata cu trecerea timpului, jocurile frumoase care erau practicate de strabunii nostri au evoluat si au ajuns sa fie reproduse acum chiar si in mediul virtual. Traditia nu se pierde, insa se pierd valorile, dar acest fapt tine de la generatie la generatie, evolutia tehnologica neputand fi foarte usor stapanita. Pana la urma urmei, jocurile actuale de pe calculatoarele ultramoderne nu fac altceva decat sa continue inceputurile jocurilor ce au existat inca din vremea vechilor si indepartatilor romani imperiali. Astfel, ceea ce putem vedea in ziua de astazi, nu reprezinta altceva decat o continuare si o perfectionare in tandem cu noile aparitii tehnologice, dar si cu tendintele pe care umanitatea le cere.

Vezi si:  Cum sunt vazute jocurile cu motociclete in ziua de azi

Stim foarte bine faptul ca inainte, copiii ieseau in fata blocului pentru a juca diverse jocuri, mai ales cele sportive sau cele de relaxare, precum: fotbal, miuta, volei, tenis, sotron, din vole`, pietricica, patratica si asa mai departe. In zilele noastre, copiii sunt familiarizati inca din frageda pruncie cu utilizarea calculatoarelor si cu functionarea acestora, micutii fiind tentati sa nu mai iasa in fata blocului alaturi de prieteni, preferand sa afle si sa cunoasca tainele acestor jocuri in mediul virtual, bineinteles cu prieteni virtuali, cunoscuti prin intermediul Internetului. Copiii incearca sa cunoasca si sa isi faca prieteni aici, insa nu mai reusesc sa interactioneze direct cu ei, asa cum o faceau candva, atunci cand practicau diversele jocuri mai sus amintite. Insa nu este un capat de lume, deoarece si online-ul este foarte, foarte bun si ii poate ajuta pe acei copii mai timizi sau chiar pe cei mai putini comunicativi. Aici, sansele de a-si face noi prieteni sunt mult mai mari, interactiunile putandu-se realiza atat in cadrul unui oras, in cadrul unei tari sau chiar la nivel international. Acesta este un motiv de bucurie pentru copiii din ziua de astazi care se folosesc de Internet pentru a se juca si pentru a-si face noi prieteni.

Jocurile online, pasiunea actuala a micutilor nostri

Copiii sunt foarte pasionati de jocuri, poate chiar mai pasionati decat strabunii nostri, ei fiind la curent cu tot ceea ce apare nou in acest domeniu, avand acces la marea baza de data a Internetului. Cele mai interesante si captivante jocuri sunt cele in care copiii isi put mintea la contributie ori in care se transpun in situatii reale. Fetitele sunt interesate de jocurile cu papusi, mai ales cu cele barbie, iar baieteii sunt extrem de pasionati de jocurile cu motoare, in mod deosebit de jocuri cu ATV. Baieteii aleg aceste jocuri cu ATV pe zapada, deoarece sunt extrem de fascinati de ideea ca pot conduce astfel de masinarii ca in realitate, exact cum isi doresc sa faca atunci cand vor fi mari. Marea pasiune pentru ATV-uri este data si de faptul ca acestea au motoare foarte puternice si pot parcurge diverse suprafete, inclusiv plaje cu dune de nisip ori paduri pline de pamant accidentat.

Vezi si:  Ce spun cercetatorii despre jocurile online
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *