Cine nu stie de Cavalerul negru? Batman este un personaj foarte popular inca de la crearea sa in 1939. Daca personajul de atunci nu prea ne este cunoscut, ei bine, de Bruce Wayne cred ca stie orice adolescent.

Istoria povestilor cu Batman este foarte interesanta si a adunat fani din intreaga lume. De la inceputurile sale in benzile de desenat, produse de cei de la DC Comics, seriile cu Batman au prins foarte bine la public realizandu-se desene animate cu actiunile sale si chiar filme de Oscar. Puterile speciale ale lui Batman l-au facut si sa fie un caracter ideal pentru jocurile online. Primele jocuri cu Batman au aparut la foarte multi ani dupa lansarea benzilor desenate, si anume in 1986, fiind produse de Ocean Software. Initial a fost un joc de actiune ce putea fi jucat doar Single Player, insa din curiozitate si din dorinta de a creea mai mult, Jon Ritman si Bernie Drummond au reusit sa lanseze si versiunea Multi Player – 2 jucatori.

Din 1986 si pana in prezent au fost realizate o multitudine de jocuri cu Batman, unele doar pentru PC, altele pentru platforme precum Play Station sau Wii si o varietate de jocuri cu Batman ce se pot juca doar online. Pe langa faptul ca este un erou ce lupta impotriva raului, Batman este cunoscut si pentru inventiile de care se bucura. Este cunoscut pentru Batmobilul sau, pentru motocicleta adusa parca din viitor, cat si pentru puterile sale iesite din comun. De asemenea, au fost create o multime de jocuri cu motociclete ce il au in rol principal pe Batman. Copii cat si o mare parte din adulti iubesc aceste jocuri.

Vezi si:  Cum se joaca Mahjong online

Evolutia jocurilor in ultimii ani

In ultimii ani, platformele precum Play Station, Nintendo, Wii sau Xbox au prins foarte bine la public, iar producatorii jocurilor Batman au avut acest lucru in vizor si au realizat serii intregi de jocuri cu Batman destinate acestor platforme. Ultimul astfel de joc fiind Batman: Arkham Origins, lansat in octombrie 2013. Acest joc este disponibil atat pentru PC, Play Station3, Wii U, cat si pentru Xbox 360.

Copiii din ziua de astazi au o multime de eroi preferati, incat nici nu se pot hotari cu exactitate cu care supererou sa tina atunci cand vine vorba de o confruntare directa. Cand vine vorba de popularitate, Batman totusi pare sa-l intreaca pe Spiderman si chiar pe Superman, iar acest lucru ne-o demonstreaza si paginile de facebook ale acestor super eroi. Pagina de facebook a supereroului Batman avand 11 milioane de fani, pagina lui Superman avand aproximativ 6 milioane de fani, iar cea a lui Spider Man avand in momentul de fata 8,8 milioane de fani.

Batman este popular in special deoarece orice poveste a sa este precedata de un mister aparte si este de apreciat faptul ca dintr-un om fara super puteri, totusi reuseste sa infranga fortele raului, fiind totodata chiar singurul super erou care nu foloseste decat anumite inventii si gadgeturi in luptele sale.

Bruce Wayne, avand surse financiare nelimitate si un statut social bine definit se dedica in totalitate in apararea binelui, transformandu-se atunci cand este cazul in bine cunoscutul Batman. In actualele serii, principalul sau inamic este Joker, care este de asemenea un personaj fara puteri supra naturale, dar avand o minte diabolica, dedicat in totalitate fauririi raului.

Vezi si:  Popularitatea jocurilor cu parcari

Pentru a te bucura de jocurile cu Batman nu trebuie sa te sperie gandul ca trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pentru achizitionarea lor, ci le poti juca si gratuit, online. Chiar daca jocurile online ce se gasesc gratuit nu sunt foarte evoluate din punct de vedere grafic, acestea sunt o buna sursa de divertisment pentru copii si chiar pentru adulti.

Daca beneficiezi de prea mult timp liber la birou si nu ai cu ce sa-l ‘umpli’, atunci jocurile cu Batman pot fi o optiune care sa te binedispuna.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *