|

Lista noilor monstri din Monster Hunter World: Iceborne

Monster Hunter World: Iceborne reprezinta o noua extindere pentru capodopera lui Capcom, Monster Hunter World. Aceasta adaugare masiva adauga mai multe bestii noi, pe care jucatorii le pot urmari si se pot lupta cu ele, asa ca am facut o lista cu toti monstrii noi din Monster Hunter World: Iceborne care includ inamici clasici care se reintorc si monstrii noi de omorat.

Glavenus Acid
Glavenus se intoarce si primeste o subspecie acida. Coada lui acoperita cu sulf poate intra sub armura dusmanului, chiar daca cumva nu reuseste sa il taie.

Banbaro
Banbaro este o noua specie Brute Wyvern introdusa in acesta extindere. Poate ataca vanatori nebuni cu coarnele lui masive, dar poate arunca si bolovani sau copaci pentru a aplatiza orice ce nu se fereste. Poate fi gasit in Hoarfrost Reach.

Beotodus
Un Piscene Wyvern vazut de prima data in aceasta extindere, Beotodus va folosi aripioara extrem de ascutita de pe capul lui pentru a taia gheata si zapada, pentru a inota cu mai mare usurinta spre prada lui. Il putem gasi in Hoarfrost Reach.

Barioth
Este un Flying Wyvern care se intoarce din jocurile trecute. Barioth are colti de fildes puternici, capabili sa taie orice armura, in timp ce zburatul lui face mai complicata orice lovitura. Se poate gasi in Hoarfrost Reach.

Brachydios
Nu l-am vazut inca pe Brachydios, dar suntem siguri ca acest Large Wyvern o sa se intoarca din jocuri anterioare.

Ebony Odogaron
Aceasta subspecie Odogaron este si mai periculoasa, isi pierde mintile cand sarbatoreste o victorie. Se poate gasi in Coral Highlands.

Fulgur Anjanath
Aceasta subspecie Anjanath nu ataca cu foc, ci cu electricitate. Il putem gasi in Hoarfrost Reach.

Glavenus
Aceasta specie Brutal Wyvern isi foloseste coada ca o sabie. Dupa fiecare atac devine mai stralucitor si arde mai tare. Il putem gasi in Wildspire Waste.

Nargacuga
Da, s-a intors. Acest Flying Wyvern este tainic si rapid,blana inchisa il tine ascuns in timp ce vaneaza.

Lasa un mesaj

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...